1.Nume in joc: Cutitar_Expert
2.Numele Acuzatului: Ciubaca
3.Motivul Acuzatiei: Scoate de la ct fiindca e nervos sper ca va lua remove
4.Data si oa cand s-a intamplat conflictul: akum 5 min
5.Martori prezenti pe servar: Senseirage, Bogdan Si Atat si altii
6. Dovada(poza sau video): http://i.imgur.com/ylPVAED.png
7.Scurta descriere: s-a enervat dupa e i-am dat gag pe motiv de limbaj ca tot injura si apoi vorbea prin nick si l-am avetizat ca ii dau ban daca mai vorbeste prin nick. Si apoi n-ea scos de la ct pe toti playrii ce eram adica pe Cutitar_Expert adica pe mine, pe Senseirage si pe KiNd3r.
Reclamatie si sper ca si ban
- Cutitar_Expert
- Semi God

Reclamatie si sper ca si ban
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
- Senseiraging
Re: Reclamatie si sper ca si ban
daca te uiti atent la final scrie acolo expert si ge (de la cutitar_expert si senseirage mdeaaa) cat despre evenimente stiu ca sa ofticat ca a primit gag si la godmode l-am omorat ca nu facea box adica plm scoate admin si slot de la ct
i have embraced my inner otaku- Cutitar_Expert
- Semi God

Scuzati-ma pentru poza dar am facut-o cu telu
Dar se vede putin.
Sper sa fie indeajuns pentru remove.
Dar se vede putin.
Sper sa fie indeajuns pentru remove.
Military service active
1. poti sa te duci in pula mea cu tot cu adminul tau ca de cand il ai te porti ca o pizda cu bani.
2. era godmode si ai zis care fuge de box moare,eu nu ma miscam si ala se uita la mine ca prostu'.
3. recunosc,only,fa ce vrei,bag pula in ei copii,m-am chiar saturat mereu sa fiu luat la pula ca aplic regulile si le respect de toti mucosii de 12 ani. cutitarule,sensei,puteti sa va duceti in pula mea. toti va pisati pe voi cand aveti un rank amarat.
4. nu am grad pe server,faci cerere ban,cretinule,nu reclamatie..dar nici atat nu stii,ma mai si intrebi pe server daca stiu regulamentul cand tu,prost de crapi,cutitarule, nu il stii..incalci reguli ampulea si dupa comentezi si faci tu reguli noi. da-va-n pula mea..stricati un server frumos prin prostia voastra. noroc only.
2. era godmode si ai zis care fuge de box moare,eu nu ma miscam si ala se uita la mine ca prostu'.
3. recunosc,only,fa ce vrei,bag pula in ei copii,m-am chiar saturat mereu sa fiu luat la pula ca aplic regulile si le respect de toti mucosii de 12 ani. cutitarule,sensei,puteti sa va duceti in pula mea. toti va pisati pe voi cand aveti un rank amarat.
4. nu am grad pe server,faci cerere ban,cretinule,nu reclamatie..dar nici atat nu stii,ma mai si intrebi pe server daca stiu regulamentul cand tu,prost de crapi,cutitarule, nu il stii..incalci reguli ampulea si dupa comentezi si faci tu reguli noi. da-va-n pula mea..stricati un server frumos prin prostia voastra. noroc only.
-
Bogdan Si Atat
Este adevarat ce a facut si ca merita remove!!
- Cutitar_Expert
- Semi God

Vezi ca si slot fraiere si eu zic sa mergi la psiholog sa te salveze psihic
Military service active
- Senseiraging
1. sa vorbesti asa cu mata 2. ma fraiere esti but? ne scoti de la ct dar nu ai slot 3. daca suntem retarzi sau cum plm ne ai chemat de ce te pui la mintea noastra 4. as vrea sa aud de ce ne ai scos? te ai ofticat ca ai primit gag? daca am facut greseli gramaticale sincer ma doare in placiubacaNY wrote:1. poti sa te duci in pula mea cu tot cu adminul tau ca de cand il ai te porti ca o pizda cu bani.
i have embraced my inner otaku