Nume în joc: KenT
Numele acuzatului: Senseirage (sau cum dq il cema)
Motivul acuzației:isi da fd singur si nici ct nui si nare dc sasi de fd singur
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: amcu 15 min
Martori prezenți pe server: crs jebelu si mai multi playeri
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/yourhome.php
Scurtă descriere: isi ia fd singur parca ar fi un rege si + mai scoate si de geaba de la ct dar aici nam dovad cand scoate de la ct ca un bou si ar trebui rmv la boi din astia
Reclamatie Senseirage
- Senseiraging
Re: Reclamatie Senseirage-rmv
tu esti
st . trecand la lucruri mai serioase ser ma omorat fara motiv cand aveam fd si iam spus 1 av + fd nu mi a dat fd deci iam dat 2 av si bou ii tactu si am scos ca aveau 3 av martori cutitar caras si jeleu .Stiai ca am vazut un centaur aseara dar nu am o dovada, ma crezi?
st . trecand la lucruri mai serioase ser ma omorat fara motiv cand aveam fd si iam spus 1 av + fd nu mi a dat fd deci iam dat 2 av si bou ii tactu si am scos ca aveau 3 av martori cutitar caras si jeleu .Stiai ca am vazut un centaur aseara dar nu am o dovada, ma crezi?
i have embraced my inner otaku- Senseiraging
Mai am ceva de completat, macar eu am grad si nu sunt disperat de ct sa imi pun alt nume ca sa intru ct next map si daca ma cred un rege ai vreo problema? esti disperat de recl sau esti gelos cand te scot ca te pui cu alt nume ct si apoi ti se aduna lacrimile la ochi ca te scot? p.s eu nu am facut nici odata abuz si nici nu o sa fac
Last edited by Senseiraging on 07 Sep 2015 15:35, edited 1 time in total.
i have embraced my inner otaku- Cutitar_Expert
- Semi God

Ii dau dreptate lui sensei, la omorat ser pe sensei cand avea fd asta 1av, al doilea i la dat deoarece nu ia dat fd si al treilea nu mai prea stiu, dar la scos sensei deoarece a acumulat 3 av. Cu toate astea nu ai dovada ca sensei sia dat fd. Chiar daca siar fi dat , isi dadea pe drept fiindca la scos de la ct si nu mai avea cinei da fd.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
da datii numai lui dreptat