Reclamatie Becaly - warn
Re: Reclamatie Becaly
Bun am dat revive ca era godmode day si unu nush cine m-a omorat la judecata pe jail_rats. Cand se da godmode day iti da 1000 hp si eu cand mi dat revive mi dat 100 hp si mi-am mai dat 900 pana la 1000. Si celorlalti T le-am dat HP fiind ca unul din CT le-a luat DMG si eu i-am dat o completatie pana la 100hp. Ce abuz? Si jean mi zis sa le dau HP celor cu mai putin de 100 hp. De ce interpretezi totul gresit?? Eu nu abuzez, daca faceam abuz luam rmw si nu apucam sa iau administrator deci... .
Am fost si eu de fata. Pentru ce le trebuie hp la judecata? Oricum mureau si cu 100 si cu 1000. Daca jean-ul iti spune sa le dai ban tu le dai ban?
)
De unde veniti ma fratilor?
De unde veniti ma fratilor?
Ban ti-a dat pentru limbaj, din cate vad a confirmat si un mod (cutitar).
Av nu se da pentru chestia aia, dar n-ai dovezi ca a dat cuiva. De zis poate zice oricine orice.
1warn totusi pentru restul comenzilor ampulea. Daca te omoara atunci stai dracu mort.
:TC:
Av nu se da pentru chestia aia, dar n-ai dovezi ca a dat cuiva. De zis poate zice oricine orice.
1warn totusi pentru restul comenzilor ampulea. Daca te omoara atunci stai dracu mort.
:TC: