Reclamatie Poky

Locked
Dan

Reclamatie Poky

Post by Dan »

Nume în joc:Dan
Numele acuzatului:Poky
Motivul acuzației:ma scos de la ct fara nici un motiv
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:ora 00:04 9 decembrie 2013
Martori prezenți pe server:_done, xpl@ne
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/view.php?pic=14c8zvc ... qTt1CezKNg sa va uitati atent la ce spune domnule poky! http://tinypic.com/view.php?pic=14c8zvc ... qTt1CezKNg
Scurtă descriere: poky ma acuzat ca fac favorizari cat timp sunt la ct fara nici o dovada ma scos imd de la ct daca ai fro dovada poky te rog sa imi arati si mie ca fac favorizari,,
Poky

Re: Reclamatie Poky

Post by Poky »

FAVORITISME. Dupa cum ti-am spus pe SERVER. Putea sa fie "Maicata/Taicatu/fractu/sorta/ ORICE NEAM DE AL TAU. NU SE FAC FAVORITISME. Chiar dak Va CUNOASTETI IN VIATA DE ZI CU ZI. Pe SerVer SunTeM ToTi EGALI.Nu este NIMENI mai SUS k ALTU. Si cu dovada...xplane,done si tito.. Pot posta si ei aici..bine inteles dak vor.. Spuneti Baietii si Voi.. Cine a GresiTPS: Dc cand am intrat pe server. Erati 3CT la 3T? Spunemi JUCATORULE. TU ALA CORECTU. DEEE CEEEEE?

EDITTTTTT: Amicu..dc ai prins in snapshot doar ce ai vrut tu? Ce impresie ai vrut sa faci... :)) ai prins akolo "ma pish pe tine..si mai JOS.."pe server" Nu Nu..nici odata nu am zis k ma pish pe server..Joc pe server de ceva timp si nu am zis asta niciodata ;) Apropo

NU FACE SNAPSHOTURI IN FAVOAREA TA.

Uite aici ce am zis in SNAPSHOT ;) :http://s8.postimg.org/uncr2e3ut/jail_xmf0000.png

:*..amice poate pe ei ii duci cu ZAHARELU..dar cu mne e mai greu...iti trebuie cap sa treci de mne..Bine Poate acum primesc eu WARN k nu am o dovada..nu`i nimik. Nu imi pare rau pentru k stiu ce am auzit si ce am vazut :*
Last edited by Poky on 09 Dec 2013 07:26, edited 1 time in total.
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
Dan

Post by Dan »

da eram 3 eu cu blonda si inca unu pe blonda ai scos si dupa am dat gunday si nu a murit nici unul dintre noi 2 asa ca urma sa dam iar gunday cum am si spus dar tu ai inceput faci favorizari si mai scos imd de la ct !
Poky

Post by Poky »

Da fratik. Era GUNDAY. Ati zis atacati la JUDEKATA. a atacat TITO. a mai ramas inca unu cu _Done iar u iai spus Lui DONE Urmatoarele "Stai sus la arme cu AWP." Ai iesit de la judekata..te-ai uitat la EL(Nu lai omorat. DC?) Te-ai dus lai omorat pe Celalalt..si a mai ramas Done..dupa care Va jucati voi asa..Credeai k Poky e Prost. Va jucati la vrajeala voi..cate un gl pe rand...Fratik il crezi u pe poky prost..dar te inseli. Si aici inchei subiectul. ASTEPT Decizia lui CARNACIOR sau ONLY. :*
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
_Done

Post by _Done »

Iertatil ma pe Poky a gresit. precis na vrut sa faca asta e un admin bun si vechi. sa scapat daca e sa fi facut :). e de treaba si chiar dac ao fi facut e vechi si cu experienta iertatil

Adevarul e ca la scos fara motiv. dar sa se inpace :|
Don..
Xplane

Post by Xplane »

Are dreptate poky,l-a scos pt favoritisme.Reclamatia nu isi are rostul parerea mea, ca amandoi il favorizam pe done dar eu in schimb faceam asta doar ca sa o omoare pe blonda care facea fk,dar dan a continuat si dupa:P
Image
Poky

Post by Poky »

_Done wrote:Iertatil ma pe Poky a gresit. precis na vrut sa faca asta e un admin bun si vechi. sa scapat daca e sa fi facut :). e de treaba si chiar dac ao fi facut e vechi si cu experienta iertatil

Adevarul e ca la scos fara motiv. dar sa se inpace :|

Nu este Vorba de iertat mane.. Poate sa imi dea DOWN/REMOVE...Daca crede k am gresit...Sincer NU IMI PASA PENTRU K STIU CE AM AUZIT> SI STIU K AM PROCEDAT CORECT. Cum am mai spus. Astept decizia lui carnacior sau lui only
0nLy

Post by 0nLy »

Stiu si eu ce "manareli" faceti voi, exemplu la hns sa te duca la ceilalti tero. Te-am rugat atunci sa te potolesti. Las-o asa.

Poky nu primeste nimic. Meritai slay si avertisment, dar pentru ca era gunday si nu era loc, decizia de a te scoate este una corecta, tu fiind primul mort (evident).
Image
Locked