Reclamatie Fiul lui Andrei - warn

Locked
TheMaster

Reclamatie Fiul lui Andrei - warn

Post by TheMaster »

Nume în joc: The Master69
Numele acuzatului: Fiul lui Andrei
Motivul acuzației: scoate aiurea , ma injura
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi dimineata
Martori prezenți pe server: Tibi , XMan,Gabriel , etc
Dovadă(poză sau video) : Image
Image
Scurta descriere : La scos pe denis ala deaorece avea 8 ani si cica e 'but' dar el nu a incalcat nici-o regula.... Si stiu ca nu ma scos pe mine dar asa se pierd jucatorii ( nu toata lumea cand intra prima data pe un svr si sunt abuzati se duc pe forum si se lasa de tot de svr) . Eu am primit warn pentru limbaj sa vedem ce primeste Fiul .

P.S De acuma cand vad jucatorii noi si intra la ct ii scot sa ma bag eu iar daca imi face alt cineva reclamatie ii zic ca nu pe el l-am scos =)) =)) =)) Glumeam !!
Last edited by TheMaster on 22 Sep 2015 22:26, edited 1 time in total.
Image
[AIM]Kobo

Re: Reclamatie Fiul lui Andrei ( de la tara )

Post by [AIM]Kobo »

TheMaster wrote:Nume în joc: The Master69
Numele acuzatului: Fiul lui Andrei
Motivul acuzației: scoate aiurea , ma injura
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi dimineata
Martori prezenți pe server: Tibi , XMan,Gabriel , etc
Dovadă(poză sau video) : Image
Image
Scurta descriere : La scos pe denis ala deaorece avea 8 ani si cica e 'but' dar el nu a incalcat nici-o regula.... Si stiu ca nu ma scos pe mine dar asa se pierd jucatorii ( nu toata lumea cand intra prima data pe un svr si sunt abuzati se duc pe forum si se lasa de tot de svr) . Eu am primit warn pentru limbaj sa vedem ce primeste Fiul .

P.S De acuma cand vad jucatorii noi si intra la ct ii scot sa ma bag eu iar daca imi face alt cineva reclamatie ii zic ca nu pe el l-am scos =)) =)) =)) Glumeam !!
iarta-ma ca ma bag la faza cu scosul nu are ce sa ii faca deoarece nu pe tine tea scos nu tu ai fost victima la partea cu injuratu e ok ;)
xMan

Re: Reclamatie Fiul lui Andrei

Post by xMan »

:contra:
Nu te-a scos pe tine.
Totusi eu zic ca Fiul lui Andrei merita un avertisment verbal.
ImageImageImage
Image
Image
ImageImageImageImageImageImage
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

Nu vreau sa ma bag.. si deobicei nu ma bag eu in d-astea.. dar tipul pentru un slot face ce-i trece prin cap.. scoate fara av, are un limbaj indecent.. si mai si minte (a dat odata fd all si a dat vina pe mine cum ca eu as fi dat). Sunt multi care isi fac de cap aiurea, ar trebui putina atentie pe ei. Isi fac de cap cat timp sunt adminii la scoala, iar eu ca slot nu am ce face.
:bulangiu:
0nLy

Post by 0nLy »

Warn pentru limbaj

:TC:
Image
Locked