1. Nume în joc:langos
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi:eXo
3. Data și ora când s-a întâmplat:14.12.2013 19:20
4. Martori prezenți pe server:Goft
5. Ip-ul acuzatului:/
6. Dovadă: http://fisierulmeu.ro/65XRT56VWCJY/exo-dem.html
7. Scurtă descriere: WALL+SILENT...
Cerere ban permanent
Re: Cerere ban permanent
Am sa-ti explic fazele, Prima faza de la race : am mereu conversatie privata cu Dan, iar el mi-a spus ca ala este la race
A doua faza : Cand i-am dat cap lu zvon daca pui castile se aude ca si cum ar lua arma, a 3 faza Iti apare pe ecran numaru de prizonieri vii si a spus unu pe chat ca e unu la race, si se auzise o chestie m-am intors sa verific. Sper ca te-am lamurit
Silent mai bine editeaza, si sterge cuvantul
A doua faza : Cand i-am dat cap lu zvon daca pui castile se aude ca si cum ar lua arma, a 3 faza Iti apare pe ecran numaru de prizonieri vii si a spus unu pe chat ca e unu la race, si se auzise o chestie m-am intors sa verific. Sper ca te-am lamurit
Silent mai bine editeaza, si sterge cuvantul

Mai bine aratami "conversatiile cu dan" sa zic ca te cred , oricum daca tu ma iei cu 1 glonte ->HS cand eu is invizibil ceva nui ok:P
Nu am cum sa tii le arat deoarece am iesit din cs, cand dan va intra iti va confirma ca el mi-a zis de ala

Nu pot sa spun nimik. Nu pot vedea demo 
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
Frate in demo nu se vede mare chestie.Are niste momente in care parca trage asa...de parca ar sti unde e dar la CS ai si bulan.Poate acum are si el dreptate no avea hack.

Cum a zis si goft, in demo nu ai prins mare lucru. Nu primeste nimic. Daca esti convins de faptul ca are cod, vino cu o dovada mai evidenta. TC