Reclamatie Ionut HD - warn nr 1

Locked
Xplane

Reclamatie Ionut HD - warn nr 1

Post by Xplane »

Nume în joc: Xpl@ne
Numele acuzatului: IonutHD
Motivul acuzației: kick degeaba
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 19:55 15-12-2013
Martori prezenți pe server: Goft,Drift722,exo
Dovadă(poză sau video):
Image
Image
Scurtă descriere: Eram ct si l-am omorat pe unu alex pt ca jeanu a zis sa puna glow yellow, dar a zis cu zice nu cu spune si am mai omorat inca unu care era rosu pt ca omorase un ct si avea arma,iar ionut mia dat kick degeaba si cu un motiv ...
Image
eXo

Re: Reclamatie Ionut HD

Post by eXo »

Mda, nu stiu motivul kickului dar are dreptate am zis cu zice si a facut bine ca i-a omorat
Image
Image
IonutbunHD

Post by IonutbunHD »

Bai Cap de EDIT daca nu sti Jb dute si joacate Clasic sau joacate cu EDIT in nisip . Scz Only pt limbaj dar in primu rand nu are o dovada si iam mai spus de atatea ori can jean spune exe "Jean spune toti la grati cu glow red ,bllu,orange,si el adica Xpl sau cum il cheama ramane cu glow red ce vrei,, Terminatule invata sa pui o dovada in primu Rand si in Al doile rand Only ma stie ce fac si cum fac dar tu esti un Prost >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) si nu e Ionut HD ci _==IonutHD==_ care te EDIT cand vrea X( X( X( X( X( X( X( X( X( Only scz poti sa imi dai ban pt limbaj sau 1 war pt limbaj dar pt ce a facut el reclamatie nu cred :x :x :x :x :-* :-* :-* :-* :-*
Image

Image
Xplane

Post by Xplane »

In primu rand invata sa vorbesti romaneste
In al doilea rand nam inteles nimic din ce ai zis, ce legatura au glow-urile?Reclamatia a fost ca mia dat kick degeaba cand eram ct.
Image
DrifT722

Post by DrifT722 »

Xpl@ne are dreptate, a primit kick cu limbaj urat si degaba + i-a omorat pe aia corect :-w
Image

Post by 0nLy »

Ionut 1 warn. Imi pare rau dar chiar nu ai dreptate. Chiar daca ar fi facut fk, era de ajuns sa-l scoti.
Image
Locked