Tu ai pula mare ma copiil de 11 ani? :bitchplease:Kronkozawr wrote:1. Esti prost
"ma rog tu cine esti pe server doar nick da-mil"
Omule ma doare in pula ca nu mai vazut tu:lol:
Reclamatie TheSkill
Re: Reclamatie TheSkill

- Kronkozawr
TheSkill wrote:Tu ai pula mare ma copiil de 11 ani? :bitchplease:Kronkozawr wrote:1. Esti prost
dute dracu pe la gradinita si impuscate :bitchplease: muist
lesinatu drecu
ai de plm cu romana ta du-te*/ impusca-te* dar esti un analfabet de copiil, nu am asteptari de la tine.Kronkozawr wrote:TheSkill wrote:Tu ai pula mare ma copiil de 11 ani? :bitchplease:Kronkozawr wrote:1. Esti prost
te-ai facut de ras admin de rahat
dute dracu pe la gradinita si impuscate :bitchplease: muist
lesinatu drecu

Imi recunosc greseala mea, dar recunoaste si tu greseala, poate am gresit ca ti-am dat ban cu motivul acela dar cei drept il meritai dar asta e toti mai gresim cata odata sau avem nervi si din pacate pentru tine mi-am varsat nervii pe tine.
iar kroqwewqewqe asta sa mai taca odata din gura numai cu +1 e baiatu.

TheSkill pentru asta ar trebuie să iei cel puţin un warn ,nu ai motiv de ban. Şi în legătură cu româna ,sunteţi amândoi agramaţi 

warn jamaika nu esti la martori, si in legatura cu româna calm.Jamaika wrote:TheSkill pentru asta ar trebuie să iei cel puţin un warn ,nu ai motiv de ban. Şi în legătură cu româna ,sunteţi amândoi agramaţi![]()

Am fost pe server ,stai liniştit.Am intrat 10minute şi am ieşit ,dar eram când i-ai dat ban 

ba voi nu stiti ceva, de ce i-am dat eu ban la bogdanel asta, in primu rand avea gag nu mai stiu de la cine si a vb prin nick/ 2. Posibil aceasta persoana a avut contu spart si el nu stie 3. Cand am mai intrat pe server acest bogdanhdd m-a injurat in toate felurile. 4/ in concluzie merit si eu pedeapsa dar nu cred ca este cazul pentru 1 warn fiinca sunt la prima "abatere", puteti verifica curiosii ca eu nu am mai avut reclamatii nici la slot si nici la admin, ce s-a ivit aceasta problema.Jamaika wrote:Am fost pe server ,stai liniştit.Am intrat 10minute şi am ieşit ,dar eram când i-ai dat ban