Nume în joc: BaLaMuK
Numele acuzatului:TheSkill [ Cheated## ]
Motivul acuzației: fk.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astazi ,5:50
Martori prezenți pe server: Suzy,Cata
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/pXkAk5K
Scurtă descriere: intra frumos the skill cu alt nume pe server.... dupa cata da god mode si el ne omoara pe toti.
Reclamatie TheSkill - rmv
- Kronkozawr
Re: Reclamatie TheSkill
dovezi ca era theskin ?
Tu ce te bagi daca nu esti martor?Kronkozawr wrote:dovezi ca era theskin ?
Era the skill , l-am recunoscut dupa steam si dupa voce

Are dreptate,se pune la cerere ban,iar kronko,intreaba pe cata,crs sau orice player care se vede acolo sa-ti confirme ca era skillTheSkill wrote:Asta se pune la cerere ban. :TC:

Mda era TheSkill .. si a facut FK 
• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
Ai incercat sa verifici daca eram eu?, admini amx_ip theskill si va spunea ip meu si mi-l dadeati aici era mare greutate nu cred, iar aceasta nu este reclamatie este cerere ban, OnLy daca poti sa o transferi la cereri ban.

TheSkill wrote:Ai incercat sa verifici daca eram eu?, admini amx_ip theskill si va spunea ip meu si mi-l dadeati aici era mare greutate nu cred, iar aceasta nu este reclamatie este cerere ban, OnLy daca poti sa o transferi la cereri ban.
Oh deci nu erai tu? Ia uite aici:
Code: Select all
L 10/30/2015 - 17:36:50: "Cheated##<202><STEAM_0:1:103870565><>" connected, address "92.84.127.157:27005"Code: Select all
L 10/31/2015 - 23:15:34: [admin_sql.amxx] Login: "TheSkill<242><STEAM_0:1:103870565><>" became an admin (account "TheSkill") (access "bcefgijmnpqu") (address "92.84.118.249"):TC: