Reclamatie Gabriel
Re: Reclamatie Gabriel
Cum adică de ce mă bag prietene?:)) mi ai făcut reclamație. sunt acuzat pt o greșeală de a ta. Gata te rog, aștept răspunsul martorilor / decizia finala a lui 0nly. eu doar am acționat cum trebuie, cum fac ceilalți admini. (repet, eu am pățit așa și am primit 2 ore ban)
- SpeedyRoGamer
Balamuk dupa ce ca esti vinovat mai faci si galagie
1:Gabriel a zis cand a dat deyul cn calca are ban 30 min
2:Tu ai calcat 3 ct si dupa ai inceput a rade si ai iesit nici macar nu ai fost barbat sa ramai pe sv

2:Tu ai calcat 3 ct si dupa ai inceput a rade si ai iesit nici macar nu ai fost barbat sa ramai pe sv

- Cutitar_Expert
- Semi God

Nesimtiti rau frate, daca va faceam noi ce-ati facut voi akolo erati deja cu cereri ban!
Sunt de acord cu banul deoarece a-ti fost nesimtiti deoarece nu ne-ati lasat nici macar sa treaca cele 60 de sec.
eu sunt contra acestei reclamatii
Balamuk sunt 30 min. sper ca o sa-ti inveti lectia
Nu cred ca ai vrea sa fi omorat asa.
Si cred ca ai fi facut la fel.
SA VA MAI SPUN CEVA: balamuk si inca unu parca,ne-ati omorat pe toti de la ct dar din fericire mi-am dat revive inainte sa-i omorati pe toti.
Aceasta a fost parerea mea only.
Sunt de acord cu banul deoarece a-ti fost nesimtiti deoarece nu ne-ati lasat nici macar sa treaca cele 60 de sec.
eu sunt contra acestei reclamatiiBalamuk sunt 30 min. sper ca o sa-ti inveti lectia
Nu cred ca ai vrea sa fi omorat asa.
Si cred ca ai fi facut la fel.
SA VA MAI SPUN CEVA: balamuk si inca unu parca,ne-ati omorat pe toti de la ct dar din fericire mi-am dat revive inainte sa-i omorati pe toti.
Aceasta a fost parerea mea only.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
poftim.. martor.. ce vrei mai mult. Cred ca se face prea mult tam tam aiurea. Hai sa așteptam decizia lui 0nly.
SpeedyRoGamer wrote:Balamuk dupa ce ca esti vinovat mai faci si galagie
Unde am ras si am iesit.. ca el mi-a dat ban.. tu esti batut in cap ma "speedy ro gamer" ?
Și-a adus Gabriel căţei, amice se dă slay nu te mai ţigăni atât. Oricum decizia este a lui 0nLy
sunt martori. sunt cei prezenți pe server în acel moment. voi trebuie sa înțelegeți ca faceți parte din staff și trebuie sa știți anumite reguli. se da slay când calci atunci când nu este day !! dar când ete hns, când nu au trecut nici măcar cele 60 secunde și ne calci când noi nu putem sa facem nimic și te și avertizez înainte.. îmi pare rau
Am fost martor (şi pe mine m-a călcat).Gabriel i-a spus când a dat dayu "cine calcă are ban 30 de minute " iar Balamuk ,direct pe maşină s-a dus.Eu cred că a făcut din ambiţie ca să poată face reclamaţie lu Gabriel
- SpeedyRoGamer
Am vaz si eu ca gabriel cam incalca regulamentul spune comenzi cu jean spune si dupa omoara