Se cauta 2 owneri

Cata^
Moderator
Moderator

Re: Se cauta 2 owneri

Post by Cata^ »

Nu pot sa cred .. 0nLy pleaca :( . Sa ne auzim cu bine prietene. :((
Cu aceasta ocazie i-as propune pe Panta si pe Dan . Dan mai intra pe sv , el poate sa mai stie decursul jocului , playeri noi , este amuzant , de treaba , om matur stie ce e de capul lui . Panta tot la fel , matur , de treaba , STAFF FORUM .
Dar si Google merita Owner , deoarece si el stie ce se intampla pe sv , am fost cu el odata CT , este un tip amuzant , deci prin urmare acestia ar fi 2-3 oameni pe care i-as alege eu , acuma depinde de tine Carnacior
Imi pare rau 0nLy ca ai plecat , Bafta in continuare! :(
Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
DeagLe [;x]

Post by DeagLe [;x] »

[21] wrote:Salut, imi pare rau ca 0nLy renunta era un owner bun. Stiu ca cei cu gradul GOD au prioritate, dar daca ei nu vor accepta, eu ma ofer, am experinta AMXX am avut un server de Deathrun dar l-am inchis pentru ca nu puteam sa-l intretin singur. In legatura cu varsta am aproape 19 ani. Am fost moderator inainte pe server dar am luat downgrad din cauza ca am fost plecat o luna jumate din tara si nu am avut internet sa anunt. Daca este nevoie sa ajut la plata lunara a serverului nu se pune problema pot ajuta. Multumesc.
:pro: la baiat e descurcaret si bun
| se descurca
BaLaMuK

Post by BaLaMuK »

Daniel 1337 wrote:Salut, stiu ca ce din GOD au prioritate dar daca se poate as dori sa administrez serverul,am avut Moderator inainte(nu am putut sa mai tin pasul cu serverul in acele momente deoarece am avut ceva restante si a trebuit sa le rezolv) ,sunt membru si pe eXcs(fara reclama) din 2008 ,ma pricep de 7 ani la toate capitolele de AMXX si as vrea sa incerc sa te ajut :) PS : stiu ca tu cauti un owner cu varsta si experienta destul de mare (am 20ani).Pentru informatii suplimentare putem sa vorbim
Si eu l-as propune pe Daniel... e un om foarte matur.. + este un jucator serios.. nu ca altii .
Image
zKe

Post by zKe »

Nu imi place ca Only a renuntat, nu stiu cum va fi serverul fara el, dar daca asta e decizia lui noi o respectam. Only succes in viitor si sper sa mai intri si pe JB din cand in cand.
In privinta ownerului il propun pe Dan dan si Panta :3
Last edited by zKe on 07 Nov 2015 12:59, edited 1 time in total.
Image
zKe

Post by zKe »

Cata^ wrote:Nu pot sa cred .. 0nLy pleaca :( . Sa ne auzim cu bine prietene. :((
Imi pare rau 0nLy ca ai plecat , Bafta in continuare! :(
De ce Only de ce ? ............ :(( :(( :-s :-s :(
Image
LiKe

Post by LiKe »

Ii propun pe Panta si pe Google sunt maturi sunt si foarte vechi in staff si daca ei refuza merg pe mana lui 21 :)

Daca dan își exprima dorință de a fi owner sper sa ia
sTopw0w

Post by sTopw0w »

Eu il propun pe Dan si pe eXo deoarece sunt playeri vechi,responsabili si activii. Poate as merita si eu(minune dumnezeiasca)deoarece totusi sunt si eu de vreo 3 ani pe sv. Oricum Dan si eXo ar fii cei mai buni.
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Cata^ wrote:Imi pare rau 0nLy ca ai plecat
Inca n-am plecat, intentionez sa (curand).

Carnacior, eu zic sa alegi dintre cei 4 daca vor. Daniel nu are ce cauta owner dupa parerea mea (fara suparare).
Image
DeagLe [;x]

Post by DeagLe [;x] »

0nLy wrote:
Cata^ wrote:Imi pare rau 0nLy ca ai plecat
Inca n-am plecat, intentionez sa (curand). De ce? O sa fac un topic separat de bb, hai sa nu facem aici spam ce ziceti?

Carnacior, eu zic sa alegi dintre cei 4 daca vor. Daniel nu are ce cauta owner dupa parerea mea (fara suparare).
Idem !
Sa nu se mai faca spam si propuneri / nominalizari si alte rahaturi cine mai da reply sa primeasca ban inafara de cei 4
BUG-MAFIA

Post by BUG-MAFIA »

e il PROPUN PE DAN
Si PE GOOGLE si pe cRs,Krypton
pentruca au experiente de admin foarte mult timp
si imi pare rau ca 0nly renunta
Locked