Am ajuns la o concluzie. Si am decis sa ma auto propun pe mine ca owner, dar cu conditia sa am inca un ajutor. As putea sa ma ocup linistit de problemele mai mari ale serverului impreuna cu carnacior, avand si o anumita experienta datorita lui, iar celalalt sa se ocupe mai mult de cereri grad, ban, etc mai des ca mine. Desigur si eu pot face asta, dar doar in timpul pe care mi-l pot aloca.
Deci, daca si voi restul sunteti de acord, desigur si Only sa fie, atunci cu mare placere.
oricum ari fi fost ești cel mai in măsură sa Devi owner împreună cu un ajutător (camarad)
Sincer mie mi-ar place ca cineva din God sa fie ales owner ,dar activitatea in joc /cat si pe forum mi se pare foarte trista. 0nly chiar juca ,intra cel putin o mapa pe zi ,avea timp si de administrarea forumului.Dan este singurul care este activ aproape zilnic atat joc cat si site.
In rest cum am mai spus ar fii ok si cineva din GOD dar sa se acorde o sansa si unui player mai vechi sau cu alta functie gen (Semi-God) sau [21].Bafta in alegeri pentru toti !
da, e adevarat ca multi dintre god au activitate de cacat
da, e adevarat ca ar fi bine ca un owner sa joace macar putin
dar e mai important sa fie cineva cu capul pe umeri si sa se ocupe de forum si de grade
plus ca de asta sunt restul adminilor, in special ceilalti god acolo, sa aiba ownerul cu cine sa se sfatuiasca daca e nevoie de informatii din joc (cum se comporta persoana x, cum s-a intamplat evenimentul y etc)
Carnacior wrote:da, e adevarat ca multi dintre god au activitate de cacat
da, e adevarat ca ar fi bine ca un owner sa joace macar putin
dar e mai important sa fie cineva cu capul pe umeri si sa se ocupe de forum si de grade
plus ca de asta sunt restul adminilor, in special ceilalti god acolo, sa aiba ownerul cu cine sa se sfatuiasca daca e nevoie de informatii din joc (cum se comporta persoana x, cum s-a intamplat evenimentul y etc)
Carnacior vreau sa iti marturisesc ca pe Dan il vad zilnic pe server si chiar face caterinca si se distreaza cu noi ! Sigur trebuie sa ii acorzi sansa aceasta ! Bafta PIGGY
Nu stiu daca e inca prea tarziu,dar m-am hotarat ca as vrea sa fiu ajutor de owner,sau cel putin sa fiu cel ce ii tine la curent pe owneri sau sa ajut pe forum pentru ca sunt prezent relativ in fiecare zi pe server si cam stiu in mare parte tot ce misuna pe aici :bitchplease:
Suzy wrote:Nu stiu daca e inca prea tarziu,dar m-am hotarat ca as vrea sa fiu ajutor de owner,sau cel putin sa fiu cel ce ii tine la curent pe owneri sau sa ajut pe forum pentru ca sunt prezent relativ in fiecare zi pe server si cam stiu in mare parte tot ce misuna pe aici :bitchplease:
Suzy wrote:Nu stiu daca e inca prea tarziu,dar m-am hotarat ca as vrea sa fiu ajutor de owner,sau cel putin sa fiu cel ce ii tine la curent pe owneri sau sa ajut pe forum pentru ca sunt prezent relativ in fiecare zi pe server si cam stiu in mare parte tot ce misuna pe aici :bitchplease: