Reclamatie Lele lol

Locked
eXo

Reclamatie Lele lol

Post by eXo »

Nume în joc: eXo
Numele acuzatului: Lele lol
Motivul acuzației: Face reclama
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:azi in jurul orei 2
Martori prezenți pe server: nu mai tin minte
Dovadă(poză sau video): http://img834.imageshack.us/img834/7159/hvp9.png
Scurtă descriere: a inceput sa intrebe unii playeri daca vin pe serveru lui
Image
Image
IonutbunHD

Re: Reclamatie Lele lol

Post by IonutbunHD »

Mda in mod normal daca face reclama ar trebui pedepsit dar am sa ii iau apararea si lui Lele lol eu zic sa nu il pedepsesti prea aspru pt ca e un Srv de Clasic sii.... ma gandeam sa ai mila de el ;) :ymhug: :ymhug: :ymhug: :ymhug:
Image

Image
Commy

Post by Commy »

Mi se pare stupid..adica era o problema majora daca facea reclama la alt server de jb..da asa..
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Mai intai vreau sa le multumesc lui ionutHD si Commy, dar este adevarat, am facut reclama fara Sa Vreau si IMI PARE RAU, credeam ca sunt pe privat cu R3N sa jucam un CS 1 la 1... Afirmatie lui eXo ca am chemat jucatorii pe sv meu este o minciuna. La-m chemat doar pe R3N si dupa cum am spus credeam ca am private cu el... Si as mai vrea sa spun ca am vazut si alti admini care dadaeau servere la alti jucatori sa joace (ex:Poky. 0nLy). Cei 2 enumerati aici au "creat" o capcana pt jucatori.Care m-i s-a intamplat si mie si lui R3N ( PoKy rau! :)) ) Asa ca nu am vrut sa fac reclama... serverul la-m inchis+ ca este doar un server de pe Half Life Dedicatet Server(HLDS) de la Ionut care la-m gasit pe youtube Si mi-am spus sa incerc...
Deci inca o data imi pare rau si va asigur ca nu o sa se mai intample... Sper sa nu-mi iau si eu primul warn ca la Ionut... :-s
Multumesc.
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Cand am facut eu ma reclama? Si poky la fel, cand? Ai probleme la cap?

Revenind la subiect, pentru reclama primesti down si la urmatoarea abatere iei ban permanent! Nu este permisa reclama de nici un fel pe server! Ai facebook, yahoo, skype sau orice alt mijloc de comunicare pe care il poti folosi.
Image
Locked