Se cauta 2 owneri
Re: Se cauta 2 owneri
Eu unu personal daca aveam functia de owner ai ceream sfatul lu suzy,e capabil ,mult mai capabil ca tine in orice caz. Fara suparare 
Desi eu am avut o inactivitate destul de mare am decis sa ma reapuc de server in curand.
As dori ca pe server sa fie owneri responsabili care sa stie de gluma si sa nu abuzeze.
De aceea eu ii votez pe : Dan si pe Google.
As dori ca pe server sa fie owneri responsabili care sa stie de gluma si sa nu abuzeze.
De aceea eu ii votez pe : Dan si pe Google.
Nu stiu ce sa zic.. sincer, dintre cei mentionati, Dan este mai activ.. mai ales in ultima perioada
mai are el anumite scapari ca na.. nu toti sunt perfecti si nu e vreun matur
In concluzie, cred ca deocamdata Dan ar fi varianta ok.
P.S.: Nu stiu de restu care cum sunt ! Dar aveti grija ca multi nu au mai jucat si joaca de cand au auzit si na.. sunt cu tupeu, mari jucatori si ei
PRO 18+ !
In concluzie, cred ca deocamdata Dan ar fi varianta ok.
P.S.: Nu stiu de restu care cum sunt ! Dar aveti grija ca multi nu au mai jucat si joaca de cand au auzit si na.. sunt cu tupeu, mari jucatori si ei
- Daniel 1337
Ar fii frumos sa se organizeze un fel de "concurs" in care fiecare dintre cei selectati de @Carnacior sa isi etaleze priceperea in administrarea serverului. (la fel ca un interviu pentru job)
Ar fi o idee foarte bunaDaniel 1337 wrote:Ar fii frumos sa se organizeze un fel de "concurs" in care fiecare dintre cei selectati de @Carnacior sa isi etaleze priceperea in administrarea serverului. (la fel ca un interviu pentru job)

Da cum nu. Si vrei sa primeasca si calificative ca la scoala nu?Daniel 1337 wrote:Ar fii frumos sa se organizeze un fel de "concurs" in care fiecare dintre cei selectati de @Carnacior sa isi etaleze priceperea in administrarea serverului. (la fel ca un interviu pentru job)
V-ati dat toti cu parerea. Nu mai faceti chat aici. Cand se va hotara carnacior pe cine sa puna owner, atunci o sa aflati si voi.
Si oricum, oricine va fi in locul lui Only, va trebui sa aiba un comportament la fel de matur ca si el, sa se ocupe de server in acelasi fel ca si only. Deci, fie ca e Dan, Google, eu sau alti playeri, toti trebuie sa dea dovada de corectitudine, nu sa isi ia lumea in cap.
Vreti sa spuneti mai multe? Aveti chat, nu aici.

avand in vedere ca exo nu e intr-un moment potrivit acum pt functie, ramane dan cu panta
felicitari si bafta
felicitari si bafta
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron