Nume în joc: Gabriel
Numele acuzatului: Daniel 1337
Motivul acuzației: scoate din prima de la CT fara av fara nimic + comenzi pe grad mai mare
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 15.11.2015 16.00
Martori prezenți pe server: eBay + restu care erau on
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/4zMN0O9
Scurtă descriere: eram pe mapa jb_oasis.. eram ct.. si el evadase (sau avea fd) si a expirat timpul ptr fd.. si a spus jean comanda toti in cusca mare.. l-am lasat.. nu s-a dus.. dupa 30 sec a zis comanda care mai misca moare.. si l-am omorat. iar el m-a scos de la ct fara motiv ( fara av fara nimic + a folosit comenzi pe un grad mai mare) si dupa a mai si iesit ca un las. Nu te credeam asa Daniele, aia e.
P.S.: Mai spuneti ca se fac multe reclamatii.. pai se fac cu asa oameni..
reclamatie daniel-warn
- Daniel 1337
Re: reclamatie daniel
Ce sloboz de reclamatie ,da merit sa primesc warn pentru ce am facut pentru ca si tu ai fost un cacat de om ,eu aveam fd si ala nici nu a dat bine comanda si ma trezesc dead ,si eram si foarte nervos atunci ,din aceea cauza nici nu am mai stat pe server ,cred ca jucasem 1-2 runde 
ți se pare un sloboz de reclamație pt ce ai făcut ?
ți se pare ca te am omorât imediat ? am spus clar am așteptat 30 secunde și după a venit alta comanda. te credeam mai bajetas
ți se pare ca te am omorât imediat ? am spus clar am așteptat 30 secunde și după a venit alta comanda. te credeam mai bajetas
- Daniel 1337
hai du.te in sloboz ca nu aveam chef de nimic atunci ,cum am spus merit warn ala, asa ca nu vreau sa mai vad commenturi ,pwp ceauGabriel17 wrote:ți se pare un sloboz de reclamație pt ce ai făcut ?
- Daniel 1337
dc plm sa nu injur ? stai ma omule in banca ta
Re: reclamatie daniel -warn
Ok,WARN :TC:Daniel 1337 wrote:Ce sloboz de reclamatie ,da merit sa primesc warn pentru ce am facut pentru ca si tu ai fost un cacat de om ,eu aveam fd si ala nici nu a dat bine comanda si ma trezesc dead ,si eram si foarte nervos atunci ,din aceea cauza nici nu am mai stat pe server ,cred ca jucasem 1-2 runde
Daniel te credeam băieţaş bun. 5k