Am alta propunere
Pentru un design frumos forumului , propun sa se puna in felul urmator in ordine gradele
1. Redenumiti Administratori in Owner
2. Puneti undercover moderatori globali
3. Puneti in ordine : Owner , God , Semi-God, Moderator, Administrator , Panda bears , Retardati , VIP'S si daca se poate sa adaugati Members
Propunere
- Gummy [;x]
Re: Propunere
Administrators e total separat fata de owneri sau alte grade. Reprezinta administratorul forumului.
Ca sa le pun toate in ordine ar insemna sa ii scot pe toti din grupuri si sa le refac de la cap la coada, pentru ca nu le pot aranja dupa bunul plac. Nu am acces sau probabil nu merge. Asa au fost facute dinainte de carnacior si asa au ramas. Oricum nu deranjeaza pe nimeni, poate pe viitor am sa modific si asta cand am rabdare.
Moderatori globali nu are rost sa scot, pt ca la fel e un grad pe forum, si trebe sa stie lumea cine are acces practic.
:TC:
Ca sa le pun toate in ordine ar insemna sa ii scot pe toti din grupuri si sa le refac de la cap la coada, pentru ca nu le pot aranja dupa bunul plac. Nu am acces sau probabil nu merge. Asa au fost facute dinainte de carnacior si asa au ramas. Oricum nu deranjeaza pe nimeni, poate pe viitor am sa modific si asta cand am rabdare.
Moderatori globali nu are rost sa scot, pt ca la fel e un grad pe forum, si trebe sa stie lumea cine are acces practic.
:TC: