Chat

Lele Lol

Re: Chat

Post by Lele Lol »

Ia uite frate altu', mă eu îl ştiu şi pe tactu. Si pe sky si de pr3dator am auzit dar ma nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala ca schimb si eu foaia, ai auzit eXo? Stai pe c*uru' tau si asa o sa fac si eu, ca inca mai am demo cu aimu' tau dar nus' gunoi sa-l pun la cereri ban, eu nu-s ca voi ma. Daca esti cu simt asa o sa fiu si eu, vei vedea că eu nu-s motiv de ceartă că alţii... Cum de am mulţi prieteni pe server? Că dacă ei sunt porci şi eu sunt porc.şi nu ca sunt "uşa de biserica" că nu-s.
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Te rog frumos pune demo-ul eu te rog din adancul inimii sa-l pui!, eu nu vorbesc de predator si de astia, eu vorbesc de generatia de acum 2-3 ani, care tu pe atunci aveai 10 ANi asta e adevaru, acum ai 13 atunci aveai 10, e un calcul simplu
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Adevărat, aveam 10 şi? Care e faza? Înţeleg asta dar de ce intri şi tu în discuţie? Mi-e de ajuns că am luat down pe nedrept că pt asta se da 1warn nu down dar are ce are only cu mine. Plus că doar o dată am pomenit de server,era şi de cs la-m şi închis. Dar asta e când unul (nu dau nume că ştiţi) abuzează de staff, doar deoarece ne-am certat în trecut şi acum se răzbună pt asta, şi să şti că-nui frumos (numele nu-l trec că ar trebui să se ştie iar dacă nu ştie cine atunci nesimţire). Nu ştiu ce as spune cârnăcior de asta...
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Bai copile vezi ca deja o dai in nesimtire. Este inadmisibil ca un slot sa faca reclama la propriul server. Daca ti-ai facut propriul tau server si nu-ti mai place la noi, dute si fa ce vrei, nu-mi pasa. Dar cand incerci sa convingi playeri de la noi sa intre pe serverul tau, atunci avem o problema. Asa ca nu mai zi tu ca ti-am scos slotul pe nedrept sau ca am eu ceva cu tine de mai demult sau alte tampenii.
Image
BlackHawk

Post by BlackHawk »

eXo wrote:Te rog frumos pune demo-ul eu te rog din adancul inimii sa-l pui!, eu nu vorbesc de predator si de astia, eu vorbesc de generatia de acum 2-3 ani, care tu pe atunci aveai 10 ANi asta e adevaru, acum ai 13 atunci aveai 10, e un calcul simplu
Nu merita m3n, nu vezi ca puradelul a papat pastarnac si i sa declansat morcovu ? are si el slot si e mare boss pe sv. Lele, cand eu jucam acum 2 ani jb aici, tu nici nu stiai ce e ala counter strike, deci te rog, nu mai iti da cu presupusul si alte porcarii, nu cred ca esti in masura sa te pui in gura cu mine, mai ales ca nu ma stii, eu doar am facut o remarca atunci, cum ca tu nu ai jcuat jb acum 2-3.
Lele Lol

Post by Lele Lol »

BlackHawk wrote:
eXo wrote:Te rog frumos pune demo-ul eu te rog din adancul inimii sa-l pui!, eu nu vorbesc de predator si de astia, eu vorbesc de generatia de acum 2-3 ani, care tu pe atunci aveai 10 ANi asta e adevaru, acum ai 13 atunci aveai 10, e un calcul simplu
Nu merita m3n, nu vezi ca puradelul a papat pastarnac si i sa declansat morcovu ? are si el slot si e mare boss pe sv. Lele, cand eu jucam acum 2 ani jb aici, tu nici nu stiai ce e ala counter strike, deci te rog, nu mai iti da cu presupusul si alte porcarii, nu cred ca esti in masura sa te pui in gura cu mine, mai ales ca nu ma stii, eu doar am facut o remarca atunci, cum ca tu nu ai jcuat jb acum 2-3.
EDIT PENTRU LIMBAJ [0nLy]
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Blackhawk, ce frumos ar fii sa mai joace playerii din trecut, ar fii jb cu totul altfel
Image
Image
BlackHawk

Post by BlackHawk »

Lele Lol wrote:
BlackHawk wrote:
EDIT PENTRU LIMBAJ [0nLy]

0nly, cat de rau m-a injurat :)) ? l-am distrus psihic, un flecustet.
eXo, a fost mai de mult o reuniune, cu astia vechi de pe sv, poate reusim sa mai facem una, nush ....
eXo

Post by eXo »

Stiu, a fost cam acum 1 an daca tin minte bine, stiu ca ma chemase ervin intr-o sambata parca, dar am avut treaba si nu am putut venii, daca am mai face o reuniune ar fii frumos poate s-ar mai reapuca
Image
Image
R3N

Post by R3N »

Propun ca BTK sa is piarda slotul pentru ca are inactivitate de 2 saptamani !
Image
Post Reply