Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
.DarKofDeaD.

Propunere

Post by .DarKofDeaD. »

Propun sa se da unban all, sa se stearga lista de banlist, deoarece nu cred ca s-a mai dat unban all de vreo 2 ani. Si ar fi momentu, sunt multi care au ban, si au folosit acum 5-6 luni coduri, si acum vor sa joace si nu pot. Si eu sunt unul dintre ei, am jucat acum 4 luni cu wall, si acum mi-a venit cheful de un jb. Aici depinde de carnat.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
Cata^
Moderator
Moderator

Re: Propunere

Post by Cata^ »

http://jb.b-zone.ro/index.php?show=buy_admin Ajutati si voi sv :( >:) :fuckyea:
Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
.DarKofDeaD.

Post by .DarKofDeaD. »

Lasa ca am ajutat destul, totul se rezuma la bani, imi pare rau ca zic asta, dar daca nu dati si voi macar odata la cineva unban, poate a gresit, sunteti saraci. Iarta-ma ca zic.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
[21]

Post by [21] »

:contra: Daca vreti unban donati .
Gabii

Post by Gabii »

.DarKofDeaD. wrote:Propun sa se da unban all, sa se stearga lista de banlist, deoarece nu cred ca s-a mai dat unban all de vreo 2 ani. Si ar fi momentu, sunt multi care au ban, si au folosit acum 5-6 luni coduri, si acum vor sa joace si nu pot. Si eu sunt unul dintre ei, am jucat acum 4 luni cu wall, si acum mi-a venit cheful de un jb. Aici depinde de carnat.
Asta ar fi una dintre glume.
:contra:
Dan

Post by Dan »

.DarKofDeaD. wrote:Lasa ca am ajutat destul, totul se rezuma la bani, imi pare rau ca zic asta, dar daca nu dati si voi macar odata la cineva unban, poate a gresit, sunteti saraci. Iarta-ma ca zic.
Cum dracu,sa "greseasca" ,ai intrat cu ,cod=ban.
Donezi in jucaria mea,4euro,esti foarte enervant.
:TC:
Locked