Reclamatie langos

eXo

Reclamatie langos

Post by eXo »

Nume în joc: eXo
Numele acuzatului: langos
Motivul acuzației: ma scoate de la ct aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server:Dan, darius, drift722
Dovadă(poză sau video): AM demo : http://fbx.ro/k4qm9xffyqscfn2q
Scurtă descriere: Nu am ce sa mai zic.
Image
Image
Darius.

Re: Reclamatie langos

Post by Darius. »

Da, am fost de fata, langos face abuz de administrator
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Are boala pe eXo nu stiu de ce dar de la o vreme se tot injura si langos ii tot da ban,gag..
Image
Image
eXo

Post by eXo »

langos a spus ca am modificat demo-ul, mai mult ca sigur nu va posta :))
Image
Image
langos

Post by langos »

Cu partea 1 imi iau apararea
1. 0nly , si restu , daca va veti uita cu atentie si veti asculta , la sfarsitul demoului ASD (ca asa apare dupa ce faci demo , dar bine inteles ca exo va spune ca el l-a denumit asa) se aude ba lan...care continua (gos inchide gura ca imputi serverul) si de acolo cel de al 3-lea avertisment
2.Cacanaru asta bine inteles ca posteaza dupa ce ies eu de pe server si trebe sa intru sa caut dovezi dupa ce am iesit din cs...dar chiar si asa am recuperat dovezi care, cred eu au mai multa logica decat fiinta lui Darius...ca tot veni vorba de asta , el era ala furatu tot timpu nu? bun hai sa zicem ca il luam in considerare martor desi daca intrati in log 10 din 9 ori intra cu bug si e lasat sa joace dar inca odata, pentru ca e inteligent si modest e dat afara de fiecare data( http://www.girlshare.ro/33084956.3 )aici puteti vedea cat este de neindreptatit ...dar sa revenim si hai sa-l luam in serios, si atunci: eu nu l-am banat pe exo niciodata , i-am dat un kick ieri la 8 pentru ca era afk ( scrie si in log motivul)
4. si aici cred eu ca se leaga povestea mea: Martorul lui exo , Dan m-a ajutat tare mult (sper) pentru ca el nu iesise de pe server de la momentul cand l-am scos pe exo.

Ce vrea exo sa zica defapt : "Tu nu ai vorbit numa ai dat nomic si ai scris 3 avertismente ca asa nu pot eu sa postez la reclamatii desi sunt sigur ca se subintelege din cele de mai sus" in + de cand am adminul e mult mai confortabil la fazele de genul asta pentru ca vad ca e obligatoriu motiv pentru slay , kick , gag , ban.

si aici stau dovezile mele de la martorul mentionat de exo dar el nu a primit 2 avertismente nu? deci teoretic nu stia de existenta av-ului....dar in poza se vede altfel :Image

Sus primeste al 2-lea av pentru ca a apasat butonul kill din sala de judecata si il omoara chiar pe Dan cred, dar sigur asta nu a existat niciodata daca ii intrebati pe exo bidinea si darius cap-bolțar.

Image

Daca se va descoperi ca am avut dreptate vreau urgent banul permanent pentru exo pentru falsificare de dovezi...
Last edited by langos on 20 Dec 2013 09:40, edited 1 time in total.
Dan

Post by Dan »

Mai ruinat langos :))!
langos

Post by langos »

Si cu 2 iti felicit martoru si închei

Daca va uitati pe sfarait-ul demo-ului,il citez aproximativ pe martorul lui exo, bolțarul(darius): "pute rau pana aici se simte" adica exact replica lui bolțar la injuratura editata de pe demo, dupa care eu execut jbe_nomic si il anunt de al 3-lea av. Apropo,demo-ul tau incepe cu Xpl@ne si nu direct cu mine, inca o chestie interesanta...mai ales cand joci cs nvidia plin de configuri si din cate imi amintesc.... Cu recorder demo cu edit chiar pe prima pagina cand intri in joc, cei care nu cred ce spun acum, descarcati-l si convingeti-va singuri:)

0nly, bidinea si bolțar vor amandoi admin pe server da fac numai cacaturi impreuna pentru ca "aragaz" la "cu butelie" trage.
Insist la banul permanent al lui exo pentru dovezile astea "masluite"!

Am vrut sa fac si cerere ban pt Darius da el oricum nu va sti regulamentul niciodata ca el .."Aragaz cu butelie" si na... il las asa...
eXo

Post by eXo »

Am citit tot ce ai scris, aberezi :))
Hai sa-ti explic cate ceva, demo-ul incepe de la xplane pentru ca de atunci il am on, adica de vre-o 10 minute tu crezi ca eu voi anticipa ca tu o sa ma scoti in momentul ala sa fac demo chiar atunci
dovezile care tu le-ai postat nu au legatora cu ce am spus eu, tu imi pui poza ca imi dai slay pt al doilea advertisment, desii primul nu stiu de unde a venit dar e alta poveste precum se observa si in poza de aia am spus wtf
Nu mai am ce sa spun, daca atat te duce mintea ca am modificat demo-ul nu stiu cum in 2 secunde dupa ce m-ai scos de la ct am putut sa modific un demo si sa-l si pun :))
Image
Image
langos

Post by langos »

In primu avertisment iarasi m-a injurat da normal ca nu va recunoaste , pentru ca a facut-o la microfon si stie ca am lucruri mai bune de facut cand joc decat sa-i fac lui demo.Apropo vezi ca deja te incurci in vorbele tale... din demo-ul tau sacadat iese ca te-am scos fara sa-ti zic nimic ... eu ti-am aratat al 2-lea avertisment unde tu faci figuri..
Ce zic eu acolo are mai multa logica decat aburii astia de la tine. In + stiu toti adminii de pe server cum scot eu ct afara....si cum zici tu ca ii scot nu s-a intamplat niciodata , altfel macar aveam stiva de reclamatii...asa am numa 3 , 2 de la un but si una de la un ciudos da in rest nimeni nu s-a plans de felul in care administrez sv-ul si daca zici ca ce am spus eu nu are legatura cu demo-ul tau esti mai mai boltar decat butu alalalt a tau de martor (darius).

Deci total : Ai un martor degeaba ( darius)
Celalalt martor care se vede ca zice ca tu ne aburesti...
Un demo in care 5 secunde nu se aude nimic pe el...
Avertismente si observatii primite la care ai luat cunostiinta
Istoricu meu de admin in care nu am abateri de genu astora care zici tu
In concluzie, esti penal.

APROPO , PRIMUL SCREEN E DE LA MARTORUL TAU , DAN! TC cryspy
Darius.

Post by Darius. »

Draga stimate domnule BA! langos, chiar crezi ca daca imi spui "boltar" sau ce stiu eu ce alte nume tot pui pari mai amuzant, mai jmeker, mai Satana? chiar deloc!
Si apoi, nu stiu care e problema ta, eu am fost de fata cand tea injurat eXo nu stiu din ce motiv dar TU L-AI PROVOCAT!!!!!!!!!
Pe langa faptul ca eti praf si joci cu aim (aimuistule) mai ai tupeul sa dai cerere ban :))))
Te rog, nu o sa ajungi nicaieri cu asta deci te rog inceteaza ca nu vreau ca de la asta sa se ajunga la ceva mai rau!
Lasa-ma in puii mei sa joc linistit! NU am nevoie de tine in viata mea, nu vreau sa fim prieteni dar nici dusmani... pur si simplu vreau sa ma joc linistit!
Nu inteleg de ce nu putem ajunge sa ne intelegem pentru Dumnezo?
Ok, atat, n-am sa-ti fac reclamatie si nici cerere de ban la cum ai vorbit cu eXo deoarece ar fii pierdere de timp...
Si daca ai cel putin 3 neuroni in cap n-ai sa mai continui aceasta conversatie!
Image
Image
Locked