Chat
Re: Chat
ce naiba s-a intamplat lz tema de pe forum :.
- Krypton******
- Bautor autorizat

Aceasta este mai simpla si mai frumoasa 
Va obijnuiti cu ea. A modificat carnat si a facut update. Asa poate se rezolva si problemele cu picatul paginii etc.
Ca la orice tema, toti vrem aia pe care ne-am obijnuit. Dar si asta e frumoasa, pare chiar mai smechera pt un forum. Un mic dezavantaj este ca acum nu mai putem pune cred 2 rankuri sau 3 la o persoana cum aveam inainte. Acum vad ca este doar unul singur de pus.( Din accesele mele cred )
Va urma si un chat pus pe forum cum aveam inainte, trebe sa vad ce poate rezolva carnat si cu asta.
Ca la orice tema, toti vrem aia pe care ne-am obijnuit. Dar si asta e frumoasa, pare chiar mai smechera pt un forum. Un mic dezavantaj este ca acum nu mai putem pune cred 2 rankuri sau 3 la o persoana cum aveam inainte. Acum vad ca este doar unul singur de pus.( Din accesele mele cred )
Va urma si un chat pus pe forum cum aveam inainte, trebe sa vad ce poate rezolva carnat si cu asta.

ideea e ca nu tema forumului e schimbata, ci forumul in sine
noua versiune de forum nu suporta tema veche, si nici unele pluginuri cum ar fi rankurile multiple
dar vine cu updateuri de securitate si alte beneficii administrative
o sa va obisnuiti
noua versiune de forum nu suporta tema veche, si nici unele pluginuri cum ar fi rankurile multiple
o sa va obisnuiti
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Da este mult mai usor de folositCarnacior wrote:ideea e ca nu tema forumului e schimbata, ci forumul in sine
o sa va obisnuiti
E frumoasa si aceastaCarnacior wrote:ideea e ca nu tema forumului e schimbata, ci forumul in sine
o sa va obisnuiti
B-zone nr1
The Old Staff MdL [;x]
Si eu sunt pro pentru noua interfata a forumului.E mult mai simpla de folosit,cealalta parea plictisitoare .