Da pentru cei care oricum imi fac reclamatie mai bine pun eu pentru voi.
Leo-Carnaciorul : Ai acumulat 3 av dealungul mapei, 1 av - m-ai omorat cand mergeam in cusca, 1 av - m-ai omorat cand dadeam lr si a intrat unu si a trebuit sa dau iara insa te-ai saturat sa astepti, 1- av ai omorat alti jucatori din alte motive. Av ai primit 1 de la mine si restul de la alti admini si playeri( specificatie: Jean daca spune sa mergi in cusca mergi , chiar daca este tarc sau masa, daca el spune "Toata lumea in cusca mare sau tarc sau ce drk o fi ala" este de la sine inteles ca trebuie sa respecti ordinele iar tu nu ai voie sa omori pana jean nu iti spune sau daca un tero nu respecta ordinele) sper ca aici am inchis discutia.
Bookings : Ai dat urmatoarea comanda - Cine este in cusca cu arma are cap ( specificatie: Jean nu are voie sa dea astfel de comenzi - este ca si cum ai spune ce din cusca 1-2-3 mor ca asa vreau eu / daca ei au fost spawnati in acea cusca nu este vina lor , pe langa asta normal ar fi trebuit sa le dai FD insa nu ai facut-o. Dupa ce ti-am scos Jeanul ai stat afk 10 minute ca cica mi faci reclamatie si asa ai ajuns sa fi scos de la CT pentru a face loc altuia care nu este afk)
Darius : Ai pus muzica la microfon . (Specificatie: Un Ct are ca scop daca nu este jean urmarea indicatiilor acestuia, in caz contrar CT este scos. Jean nu a spus sa pui muzica la microfon, pe langa asta ai deranjat jucatorii cu manelele tale si cu justin bieber, Ai fost atentionat in legatura cu asta , daca vrei la ct joci ca si un ct nu pui muzica, deoarece nimeni nu vrea sa asculte ce asculti tu si/sau deranjezi playerii de la alte comenzi. Ca urmare ai fost scos de la CT.
Nume uitat:)) : Aici am uitat cum il cheama dar sigur imi v-a face si el reclamatie.( Specificatii: Daca esti Jean si dai o comanda trebuie sa le oferi celor de la Tero un timp limita in care sa execute comanda, Insa Tu ai facut urmatoarele si nu doar odata: Jean spune toti in fata gratiilor cu glow red si cu duck.. Poc poc poc poc si asa au murit peste juma din cei de la tero deoaree tu nu ai inpus un timp limita si ai tras imediat dupa ce ai dat comanda. Ai avut plangeri de la playeri si ca urmare ai fost scos de la CT.Stiu ca tu impreuna cu Bookings care iti este prietenas si te lasa sa traiesti o sa v-a puneti pe o mana.)
Ca urmare sper ca am acoperit tot ceea ce trebuia sa imi fie reclamat astazi.
Ma auto Reclam :)
Forum rules
Nu aveti ce sa postati aici
Nu aveti ce sa postati aici
Re: Ma auto Reclam :)
Nu te-as fi reclamat stai clam xD am pus muzica la caterinca stiind ca voi urma sa fiu scos. PS: esti prea seriosfiyzi wrote: Darius : Ai pus muzica la microfon . (Specificatie: Un Ct are ca scop daca nu este jean urmarea indicatiilor acestuia, in caz contrar CT este scos. Jean nu a spus sa pui muzica la microfon, pe langa asta ai deranjat jucatorii cu manelele tale si cu justin bieber, Ai fost atentionat in legatura cu asta , daca vrei la ct joci ca si un ct nu pui muzica, deoarece nimeni nu vrea sa asculte ce asculti tu si/sau deranjezi playerii de la alte comenzi. Ca urmare ai fost scos de la CT.
Imi fac doar treaba , deoarece sunt multi care doar stau si se uita
Amuzant
:TC: +COS