Reclamatie Dan, Goft, Vladut3 - warn goft nr 1
Reclamatie Dan, Goft, Vladut3 - warn goft nr 1
Nume în joc: Darius
Numele acuzatilor: Goft, Vladut3, Dan
Motivul acuzației: Goft mia dat ban, Vladut3 a deschis portile si am murit profitand ca este admin batandusi joc de mine si Dan la fel, plus ca mia scos jean-ul fara un motiv anume
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 20.12.2013 ora 12:29 aproximativ
Martori prezenți pe server: R3N
Dovadă(poză sau video): file:///C:/Users/Camy/Desktop/capture-20131220-112740.png
Scurtă descriere: As dorii ca cei trei admini sa aiba putin mai mult respect fata de mine ca nu este prima data cand se intampla!
Motivul acuzației: Goft mia dat ban, Vladut3 a deschis portile si am murit profitand ca este admin batandusi joc de mine si Dan la fel, plus ca mia scos jean-ul fara un motiv anume
Dovadă(poză sau video): file:///C:/Users/Camy/Desktop/capture-20131220-112740.png
Scurtă descriere: As dorii ca cei trei admini sa aiba putin mai mult respect fata de mine ca nu este prima data cand se intampla!
Re: Reclamatie Dan, Goft, Vladut3
Ti-am dat ban pe 120 de minute pentru ca tu mereu când esti pe srv doar sa injuri sti.Dupa ce a facut alea TU ai inceput sa ne injuri pe mine pe Dan si pe Vlad de morti de tot ce ai vrut tu si daia ti-am dat ban.Sper ca esti multumit

Darius. wrote:Nume în joc: Darius
Are dreptate si incarca pozele pe: http://tinypic.com/

In primul rand am injurat pentru ca cei trei admini mau desconsiderat si stiu ca nu am facut bine dar pur si simplu mam enervat ca ati inceput sa va bateti joc de mine!
URAT din partea voastra, mai ales din partea ta Goft ca dupa vocea ta im dau seama ca esti un adolescent cu mai multi de 2 neuroni in cap nu ca Vladut3 si Dan
...
URAT din partea voastra, mai ales din partea ta Goft ca dupa vocea ta im dau seama ca esti un adolescent cu mai multi de 2 neuroni in cap nu ca Vladut3 si Dan
...
domnul darius tu mai injurat pe mn la micrfon rau de tot coft tia dat ban2 ore 1 tiam spus gunday cica nu ca trebuie sa mai stam o runda am dat rr la day inainte eu tiam spus dai ma ca merge si tiam sos jeanu si am spus altu jean si gunday! si care e treaba cu deschidere usilor? wtf? si uite aici dovada ca mai injurat +banul lui coft
http://fbx.ro/ltupaxqbh8leteno si nus ma frate reclamatie la 3admin asa fara rost nus esti prea "dus" sincer tu spui ca am cva cu tine da... lasate frate 
Stimate domnule fraiere Dan
stiu ca esti prost dar nici chiar asa
Dupa cum am mentionat mai sus recunosc ca am injurat si cred ca tebuie sa fii tare "destept" ca sa nu-ti dai seama ca nu am apucat sa citesc ce ai scris dumneata deoarece am fost concetrat la joc
Die!
stiu ca esti prost dar nici chiar asa
Dupa cum am mentionat mai sus recunosc ca am injurat si cred ca tebuie sa fii tare "destept" ca sa nu-ti dai seama ca nu am apucat sa citesc ce ai scris dumneata deoarece am fost concetrat la joc
Die!
Si apropo, nu tu faci legea!
Atata timp ca esti la teroristi nu tu dai ordine ce sa faca counterii!
Atata timp ca esti la teroristi nu tu dai ordine ce sa faca counterii!
eu nu fac legea dar cand sunteti 6ct si 20tero cand spun gunday si dau rr trebuie sa dai gunday domnule darius ai inteles?
N-am inteles!
NU AM DE CE SA ASCULT DE TINE
MAI ALES CAND SUNT NISTE ADMINI CU UN GRAD MAI MARE CA TINE ONLINE
Stiu ca deja devin stresant la partea cu adminii dar asa e
Tu ai inceput asa ca e timpul ca eu sa ii pun capat!
Cum i-am zis si lui langos nu vreau sa te am in viata mea, nu vreau sa fim prioeteni dar nici dusmani!
Vreau sa joc dracului linistit, se poate?
NU AM DE CE SA ASCULT DE TINE
MAI ALES CAND SUNT NISTE ADMINI CU UN GRAD MAI MARE CA TINE ONLINE
Stiu ca deja devin stresant la partea cu adminii dar asa e
Tu ai inceput asa ca e timpul ca eu sa ii pun capat!
Cum i-am zis si lui langos nu vreau sa te am in viata mea, nu vreau sa fim prioeteni dar nici dusmani!
Vreau sa joc dracului linistit, se poate?
normal se poate dar cand esti prea dus nu ai cu cine sa joci nu crezi ca exagerezi? si tu ?daca pun toate pozele cand tu mai injurat o sa spuna lumea ma ce are copilul asta e nebun?
!