Nume în joc: Denisw
Numele acuzatului: Daniel1337
Motivul acuzației: foloseste o comanda ciudata
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 12/27/2015 10:08
Martori prezenți pe server: Cutitar_Expert , Senseirage
Dovadă(poză sau video): https://www.youtube.com/watch?v=grHeS8FH2z4 si https://www.youtube.com/watch?v=IBwYq3c ... e=youtu.be
Scurtă descriere: Nu cred ca este voie sa foloseasca acea comanda + cand era box el m-a aruncat si am avut 50 hp .. si am murit din cauza lui ( mie nu imi place ca se foloseste de ea scade dmg cu ea .. )
Reclamatie Daniel1337
Re: Reclamatie Daniel1337
Esti avocat?Daca ii deranjeaza pe sensei sau pe cutitar faceau ei reclamatia,plus ca am fost si eu martor pe server si n-am vazut sa fi folosit comanda pe tine.

- Daniel 1337
Nu am executat nici o comanda pe tine doar am facut cateva teste pe cutit. In rest eu nu am avut treaba cu voi
- Cutitar_Expert
- Semi God

Avocatule, daca il deranja pe sensei facea el reclm.
Nu tu. Pe mine de exemplu nu ma deranjeaza , e chiar distractiv.
Nu tu. Pe mine de exemplu nu ma deranjeaza , e chiar distractiv.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
- Senseiraging
Cutitar poate iti fac recl next ^.^.Dar in fine hai sa spunem ca cutitar si daniel se ravansau pt ceva ^.^ si am cam meritato (in plus e amuzant sa zbori ca o pasa si nu m-a deranjat defapt mi-a cam placut ^.^
i have embraced my inner otakuRe: Reclamatie Daniel1337
Ok poate ca nu Daniel mi-a dat grab dar Atunci Cutitar mai era ,eram la box si m-ai dus pana la Chimie si eu nu am vrut

- Cutitar_Expert
- Semi God

Eu nu ti-am facut tie nici-o comanda, tin minte ca eram si mort.
In fine, nu mai fa chat aici.
In fine, nu mai fa chat aici.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
Daca mai vad adminii sa foloseasca comenzi de genul, fie chiar si slap, fara un motiv intemeiat, am sa dau downgrade direct, fara nici un warn. V-am mai spus odata ca nu aveti voie sa folositi comenziile din amx super sau altele doar pt distractia voastra, intelegeti. Daca nu suportati cunostintele. Doar un avertisment verbal de data asta. Nu ma faceti sa devin dur la adresa unora
eu nu cred ca ce am vorbit in acea sedinta am spus degeaba.