Chat

BlackHawk

Re: Chat

Post by BlackHawk »

Lele Lol wrote:Ba **** proastă eu nu-s mediocru ca alţii şi evident ca tine. Şi eu nu am făcut asta nici odată deoarece repet nu-s o **** ca tine!!! Iar mă mir de ce nu mai ai admin... A, ştiu că ai fost inactiv!!! Eu măcar sunt activ. A şi toată lumea ştie că doar tu faci d-alea cu: "dc e off sv-u? Mă duc să mă omor" =]]
:)) Patetic. Eu nu mai am admin pentru ca m-am lasat, nu pentru ca am fost inactiv, cand eu jucam pe jb, tu iti sugeai degetul probabil, pe vremea aceea, nu erau puradei ca tine, care sa injure si sa faca tot felul de prostii . Eu nu-s nolifer ca tine, sa mor daca nu merge serverul :)) .

ON: cand intri pe server ? vreau sa rad de tine si acolo, nu numa aici :)) .

Scoci, n-am revenit, fac si eu caterinca cu pustanu asta, mai intru aici pe forum si pe gametracker sa vad cu mai merge server-rul.
Lele Lol

Post by Lele Lol »

:)) nu are rost să mă cert cu tine, nu mă pun la mintea cocoşului. Aşa că dacă ai ceva în "cabina" ta care îţi stă pe umeri ai înceta discuţia chiar acum.
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Black si lele puteti discuta pe privat, nu cred ca intereseaza pe cineva aberatiile voastre.
Image
PULITO

Post by PULITO »

Black nu-l baga in seama pe bietul copil...e si el mic.
Image
BlackHawk

Post by BlackHawk »

Daca is plictisit si n-am ce face :)) mai rad si eu de unu, altu.
Lele Lol

Post by Lele Lol »

=)) bine mă only gata :)) iar goft da, sunt mai mic(dar nu se ştie poate tu ai 10 ani :)) ) dar nu sunt prost. De eram aşa prost, încă mai înjuram. Dar ma-m gândit şi am încheiat discuţia ca nişte oameni maturi. Că de nu only făcea infarct de la câte avea de dat edit :)) .
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

hahah
ce retardati sunteti toti

only nu mai edita injuraturile, face parte din de ce folosim forumul asta si nu cel urat
n-aveti nici unu diferenta mai mare de 5 ani intre voi si va luati in gura pe "ai x ani" sau "cand jucam eu", sincer sa fiu sunteti penibili
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Carnacior wrote:hahah
ce retardati sunteti toti

only nu mai edita injuraturile, face parte din de ce folosim forumul asta si nu cel urat
n-aveti nici unu diferenta mai mare de 5 ani intre voi si va luati in gura pe "ai x ani" sau "cand jucam eu", sincer sa fiu sunteti penibili
:)) :)) No gata ma, chiar suntem ca niste copi mici :)) """
Image
Image
Commy

Post by Commy »

La multi aaaaaaaaani!!Fie ca noul an sa va aduca numai impliniri..bucurie..dragoste..noroc..si tot ce va doriti!Haideti..tot a inceput un alt an..sa dispara dusmania si ranchiuna si sa fim un intreg..sa ne intelegem..Le urez tuturor celor din comunitatea aceasta un an cat mai bogat sufleteste!Haideti sa nu fim tristi..sa lasam bucuria noului an sa ne cuprinda..macar atat sa facem..La multi ani!!
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Commy wrote:La multi aaaaaaaaani!!Fie ca noul an sa va aduca numai impliniri..bucurie..dragoste..noroc..si tot ce va doriti!Haideti..tot a inceput un alt an..sa dispara dusmania si ranchiuna si sa fim un intreg..sa ne intelegem..Le urez tuturor celor din comunitatea aceasta un an cat mai bogat sufleteste!Haideti sa nu fim tristi..sa lasam bucuria noului an sa ne cuprinda..macar atat sa facem..La multi ani!!
la fel si tie :ymparty: :ymparty:
Image
Image
Post Reply