Inactivitate
Re: Inactivitate
Urmatorii au primit remove pt inactivitate sau activitate prea mica.
Jamaika (tu faci cereri peste cereri de inactivitate, am trecut cu vederea dar de data asta nu mai. Cand revi calumea cu activitate poate primesti si gradu inapoi)
zke
twist*
Cine nu revine cu activitate calumea, va risca remove, fie orice grad ar avea. Vreau oameni activi in staf. Stiu ca aveti si viata personala, dar minim 2 ore pe zi nu e o cerinta mare, asta cel putin pt cei de la moderator in jos.
INCEPAND DE AZI>>>
Nu mai accept mai mult de 2 cereri pe luna.
Cererile de inactivitate se fac pe perioade de cel putin 5 zile maxim o luna !
Cine face mai mult de 2 cereri de inactivitate, ultima/ultimele nu se vor lua in considerare. Daca va luati "liber" atunci prefer sa cereti 2 saptamani, sau 3 depinde cat nu mai aveti chef de jucat sau aveti probleme.
Daca faceti 2 cereri, sa nu depaseasca maximul de o luna TOTAL de la ambele cereri.
Sper ca m-am facut inteles
Jamaika (tu faci cereri peste cereri de inactivitate, am trecut cu vederea dar de data asta nu mai. Cand revi calumea cu activitate poate primesti si gradu inapoi)
zke
twist*
Cine nu revine cu activitate calumea, va risca remove, fie orice grad ar avea. Vreau oameni activi in staf. Stiu ca aveti si viata personala, dar minim 2 ore pe zi nu e o cerinta mare, asta cel putin pt cei de la moderator in jos.
INCEPAND DE AZI>>>
Nu mai accept mai mult de 2 cereri pe luna.
Cererile de inactivitate se fac pe perioade de cel putin 5 zile maxim o luna !
Cine face mai mult de 2 cereri de inactivitate, ultima/ultimele nu se vor lua in considerare. Daca va luati "liber" atunci prefer sa cereti 2 saptamani, sau 3 depinde cat nu mai aveti chef de jucat sau aveti probleme.
Daca faceti 2 cereri, sa nu depaseasca maximul de o luna TOTAL de la ambele cereri.
Sper ca m-am facut inteles

Nick :Nea Nelu
Zile inactive
ana pe 12 ianuarie
Motiv :M-am plictisit..mai ies si eu pe afara,ma joc pe tel.nu o sa mai stau pe laptop..mai plec la bunici..
Alte precizari :
Zile inactive
Motiv :M-am plictisit..mai ies si eu pe afara,ma joc pe tel.nu o sa mai stau pe laptop..mai plec la bunici..
Alte precizari :

Nick :.::^Nicu^::.
Zile inactive :o saptamana-doua(Cred ca maxim o saptamana dar se poate si doua depinde)
Motiv :Nu merge pc...acum sunt pe tel.Sper sa isi revina.
Zile inactive :o saptamana-doua(Cred ca maxim o saptamana dar se poate si doua depinde)
Motiv :Nu merge pc...acum sunt pe tel.Sper sa isi revina.
Nick : Cata^
Zile inactive : 8.01.2016-13.01.2016 -> 5 zile
Motiv : Plecat , si nu pot lua pc-ul dupa mine !
Alte precizari : Ne auzim
Zile inactive : 8.01.2016-13.01.2016 -> 5 zile
Motiv : Plecat , si nu pot lua pc-ul dupa mine !
Alte precizari : Ne auzim
• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
retrag,s-a rezolvat problema
Last edited by dislike on 09 Jan 2016 20:27, edited 1 time in total.

''Lieber ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende!''
https://www.youtube.com/watch?v=LZDJUTYDiq8
Nick: Goft
Zile inactive: pana pe 15
Motivul: Probleme în familie
Alte precizări: o sa revin săptămână viitoare cu forte noi
Zile inactive: pana pe 15
Motivul: Probleme în familie
Alte precizări: o sa revin săptămână viitoare cu forte noi

Nume: cRs
Zile: permanent
Motiv: alte prioritati in viata
Alte precizari: n-o sa mai am timp sa intru sa intretin nici macar o activitate de slot,asa ca voi renunta la grad. Voi mai intra ocazional ,dar foarte rar.
Numai bine
Alte precizari: n-o sa mai am timp sa intru sa intretin nici macar o activitate de slot,asa ca voi renunta la grad. Voi mai intra ocazional ,dar foarte rar.
Numai bine
Valar Morghulis!
bafta, te mai asteptamcRs wrote:Nume: cRs
Numai bine

Nick : DrifT722
Zile inactive : pana pe 18 ianuarie
Motiv : Am programul cam aglomerat luna asta
Alte precizari : Nimic
Zile inactive : pana pe 18 ianuarie
Motiv : Am programul cam aglomerat luna asta
Alte precizari : Nimic