Skin-uri noi

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Jordan .

Skin-uri noi

Post by Jordan . »

http://jb.b-zone.ro/forum/posting.php?mode=post&f=23# Propun skin-uri noi pt. T cat si pt. CT , cele actuale sunt prea uzate dupa parerea mea . Multumesc de intelegere .
http://jb.b-zone.ro/forum/posting.php?mode=post&f=23#
Lele Lol

Re: Skin-uri noi

Post by Lele Lol »

Link-urile tale ma duc la post new topic!
Şi nu crezi că au fost puse destule chestii de crăciun? Ideea ta e bună dar nefolositoare la momentul acesta. Sugestia mea este să revii cu propunerea după crăciun, atunci când se vor scoate oamenii de zăpadă, ninsoarea. Etc.
Părerea mea... :-* :-* :-* :X :X
Image
Image
Ho ScociKiller

Post by Ho ScociKiller »

WTF???? contra clar oricum nu inteleg nik linkurile ma duc la topic nou si daca tot zic asta recomand sa se scoata aia cu bulgaru la glont pt ca nu mai vezi bine daca tragi in unu de langa tine.
Lele Lol

Post by Lele Lol »

E link corupt că te duce-n ...
Oricum de ce să se scoată bulgarul? Că doar ce are că nu-ti acoperă tot ecranul... Aia să rămână! Restu în reply by Lele lol mai sus.

Scoci vezi că ai uitat să zici că eşti secsi. O fac eu :
Scoci e ft. SECSI
Image
Image
IonutbunHD

Post by IonutbunHD »

Bai Coinac linkurile ma duc la new topic! si daca imi aduc eu bine aminte 0nLy a spus ca nu se mai pune nimik dar da ar fi tare sa avem ca tero skin-uri de Grinci si CT skin-uri de Mos Carciun /:) =)) =)) =)) =)) =)) ce imaginatie bogata am =)) =)) =)) =))
Image

Image
0nLy

Post by 0nLy »

IonutbunHD wrote:Bai Coinac linkurile ma duc la new topic! si daca imi aduc eu bine aminte 0nLy a spus ca nu se mai pune nimik dar da ar fi tare sa avem ca tero skin-uri de Grinci si CT skin-uri de Mos Carciun /:) =)) =)) =)) =)) =)) ce imaginatie bogata am =)) =)) =)) =))
TC
Image
Locked