Propunere la AV

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
EnD

Propunere la AV

Post by EnD »

Propun ca

Slot
Administrator
Moderator
Semi-God
God

:bitch: Sa aiba o comanda de av ca sa stie daca chiar poate sa ii dea av pe un motiv . De exemplu :[ jbe sau amx _avertisment In THE EnD motiv Fk ] si sa iti apara daca poti da av pt motivu asta ( fk e un exemplu deoare ce a fost primu ex care mia venit ) si sa iti apara in chat [ Ct In THE EnD a primit un av pe motivu Fk ].
Si la Ct sa le apara intr-un colt o paranteza cu (1) sau (2) sau (3) si cand are 3 av sa fie scos instant . Fiind ca uni nu dau av deoare ce nu stiu sigur . Si daca nu e motiv bun sa iti apara Ct In THE EnD nu a primit av fiind ca motivu nu este bun. Eu am facut aceasta propunere fiind ca uni nu sunt siguri daca sa dea av sau sa nu dea , asa ca incearca aceasta comanda si Ct ii apare (1) si astfel ia av. :iesiacas:
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
fiyzi

Re: Propunere la AV

Post by fiyzi »

:pro: Insa fara slot deoarece sunt cativa nu dau nume care fac putin abuz fara suparare
Gabii

Post by Gabii »

:pro: , cu câteva modificări ar fi utilă
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Mie unul imi convine. Iar daca slot-ul face abuz eu zic ca trebuie facuta reclamatie fiyzi. Nu conteaza gradul nu trebuie sa abuzeze de puterile venite odata cu el si sa faca fata responsabilitatilor. Daca vrea sa faca "abuz" pentru a intretine atmosfera fericita pe server eu spun ca asta se cam poate...Cum spunea si carnacior de mult nu mai intereseaza ca serverul sa fie full ci ca playerii sa se simta bine.Dar asta sa nu defavorizeze restul jucatorilor.

P.S: Nu am pus ghilimele ca nu e exact citatul. :D :)
Image
Panta

Post by Panta »

Sunt de acord cu asta. Asa stim siguri cine a primit 3 av sau nu pt ca ar aparea in consola. Sunt unii tigani care dau av de multe ori fara motiv anume.

Am sa ii aduc la cunostinta lui carnat sa vada daca poate si e de acord cu asta. Desigur daca ar putea sa arate ora si data cand s-a dat av pe chat. Ca sa se stie clar pe harta jucata

:T.C:
Image
Locked