Reclamatie mascatu

Locked
johnnyhelll

Reclamatie mascatu

Post by johnnyhelll »

Nume în joc: johnnyex
Numele acuzatului: mascatu
Motivul acuzației: Scos aiurea de la ct, respectiv abuz de slot
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 17.01.2016 | 18:26
Martori prezenți pe server: cristina(cr!stian), fiyzi, drift, krypton, bookings, leo
Dovadă(poză sau video):Image
Scurtă descriere:
Am fost scos aiurea de la ct. Va puteti uita si logs. Din nefericire nu aveam demo on. :( This time
Nu aveam nici un av. Am omorat doi fara sa vreau,ok inteleg 1/2 av-uri... +fd lor. Dar domnul nici av nu mi-o dat. Ci direct scos de la ct.. Deoarece el a fost printre cei 2. Precizez ca in prima runda am omorat unul cand incercam sa-l omor pe ebay ca avea arma *freeday all* asa ca am spus ca o sa-i dau fd. Asta a fost tot ce s-a intamplat inainte.
Image
mascatu123

Re: Reclamatie mascatu

Post by mascatu123 »

Aveai 3 av pentru ca !!! in primul rand cand era FD all l-ai omora pe Mr.hitman si ai zis scz iti dau fd deja acolo ai facut 1 av iar celelalte ai facut Free kill si mai omorat intentionat sub pretectul ca a venit nush cine la tine si a apasat pe mouse !! nu te-am scos degeaba si dau un sfat ownerilor sa pun in chat cand scrie un slot ceva sa apara ca e slot sa stim caci unii scot de la ct acelasi grad fara sa stie ca e slot nu doar admin si vip sa puna si slot recomand eu !
Image
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Nu a atentionat nimeni ca am av! AM SPUS CA II DAU FD. La microfon. ;) Nimeni nu a spus ca am av. Si din cate stiu nu ar trebui sa fie bulangeala intre noi. +ca le dadeam fd celor 2 + tie... Ofticatule :)) Si daca dadea cineva av. Avea 1/2 ;)
Astept si ceilalti martori

Btw.. Nu a fost o scuza. Am doi frati... pe care din cand in cand ii mai auzi la microfon.

You bad ass...
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

Mascatule cum poti spune ca are 3 av si fd all cand era godmode:))
Daca tu te-ai ofticat ca ai murit asta e nu il scoti pe el ca te-a omorat ca ai spart randu
+ ai dat av pt ca a omorat afk O_o , :))
Aici intervine doar oftica ta nu era nici un fd all era godmode din prima nu ai respectat comanda ia murit te-ai ofticat si l-ai scos .
Punct
cristy22

Post by cristy22 »

Eram pe sv ,iar mascatu asta l-a scos pe johnny fara motiv .
Mr.H1tman

Post by Mr.H1tman »

Mascatu,Johnny omorase 2 din greseala si avea 2 AV-uri,si tu l-ai scos.Cer Remove acestui specimen,care nu stie comenzi de Sloter
Krypton******
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Krypton****** »

nush ce sa zic in situatia asta ca nu am vazut ce a facut inainte da tu esti cam butulet asa de felu tau :bitch: te-am mai vazut "gresind"... scoti jean aiurea...
Image Image Image Image
Dan

Post by Dan »

Mascatu av verbal,next warn .
Ai grija pe vitor ! :T.C:
Locked