Nume în joc: R3N
Numele acuzatului: eXo
Motivul acuzației: Ma scoate de la CT !!! (mai dao-n p..a mea acuma)
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Miercuri
Martori prezenți pe server: Sorin27
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/view.php?pic=1zmkpvo ... V-RKdIW33s
Scurtă descriere: Am intrat din nou CT si m-a scos...Am pus un tatuaj si sa nu treaca de el stiind ca e BUG la camera cu arme pe mapa asta deasta am facut tatuaju si el ma scoate si am zis Clar cine trece de tatuaj are cap... Nu intelege e a-3-a oara astazi cand ma scoate (da-o in p..a mea de 3 ori)
Reclamatie eXo
Re: Reclamatie eXo
ma ce drk ai zis cine trece de linia asta moare wtf? nai cum sa inpui restricti dastea citeste regulamentu cand e freeday tero nu au voie in camera cu arme! nu ai cum sa pui tu o linie si cine trece de acolo are cap ai facut fk acolo 6-7playeri ai omorat!!!! esti "penibil frate dute ma cu reclmatile tale ai inebuni"
ren, nu ai voie sa pui tu restrictii nu inteleg de ce tot faci reclamatii peste reclamatii, te-am scos ca ai acumulat 5 adv in 5 secunde, record nou
AI tras pe la mijlocu la podu ala si ai zis ca cine trece are cap, ceea ce este o porcarie nu ai voie sa faci asa ceva, am voie acolo cum am mai zis nu pui tu restrictii
AI tras pe la mijlocu la podu ala si ai zis ca cine trece are cap, ceea ce este o porcarie nu ai voie sa faci asa ceva, am voie acolo cum am mai zis nu pui tu restrictii

0MULE te intreb esti po.st ? ... 1.la mana am zis cine trece de tatuaj are cap 2.la mana daca esti intarziat e BUG pe mapa stii desigur ca nu asai ?

Si 0nLy era 0nlyne cand am facut chestia asta si el mi-a dat slay nu m-a scos ca bitangu !!!

uite, daca stiai ca only ti-a dat slay in trecut pentru treaba asta de ce ai mai facut reclamatie?
CUm sa-ti dau eu slay? Only ti-a dat slay pentru ca probabil ai omorat 1, si ai primit 1 adv
Dar daca ai omorat 5-6 ce vroiai sa-ti fac? Sa-ti zic bravo omoara-i pe toti?
CUm sa-ti dau eu slay? Only ti-a dat slay pentru ca probabil ai omorat 1, si ai primit 1 adv
Dar daca ai omorat 5-6 ce vroiai sa-ti fac? Sa-ti zic bravo omoara-i pe toti?

Nu poti impune reguli daca nu esti jean. Era FD deci nu puteai sa fii jean. Stai in camera si trage ca chuck norris la usa sa nu intre nimeni daca iti e asa frica, sau ascunde-te pe undeva nu stiu fa ce vrei dar nu impune reguli.R3N wrote:0MULE te intreb esti po.st ? ... 1.la mana am zis cine trece de tatuaj are cap 2.la mana daca esti intarziat e BUG pe mapa stii desigur ca nu asai ?