Nume în joc: Leo
Numele acuzatului: CoDBreaker
Motivul acuzației: Ma scos aiurea de la ct.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 20:55 25.01.2016
Martori prezenți pe server: Gabii
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/N1xNZ2C
Scurtă descriere: Eu eram in fata la usa si s-a dat nightcrawler , vreo 3 playeri m-au vazut ca eram acolo si dadeau in mine , apoi am dat si eu in iei...ca na...
Apoi ma scos repede codbreaker de la ct ..ca cica numai unu ma atacat.
Bă cod crezi că eu is chior,crezi ca eu nu stiu ce văd sau cum?!
Deci asta e problema, ma scos de la ct degeaba,eu stiu ca cand dă cineva nightclawer si te vad playeri unde esti si incep să te atace trebuie sa ii ataci si tu...
Reclamatie CodBreaker
- Gummy [;x]
Re: Reclamatie CodBreaker
Ma printre aia 3 care te-au vazut doar unu a dat in tine.Unu dintre ei eram eu si m-am dus in fata ta exact ca sa vad daca ma omori(asa fac aproape tot timpu cand vad pe cineva unde e) si celalalt era johny care nu a dat in tine pentru ca la-i omorat imediat.
Inainte sa te scot a zis johny ca mai aveai 1 av cu astea care le-ai acumulat la nightclower inca 2 = 3 av.
Inainte sa te scot a zis johny ca mai aveai 1 av cu astea care le-ai acumulat la nightclower inca 2 = 3 av.

I-auzi ma..inca 2?CoDbreKeR wrote:Ma printre aia 3 care te-au vazut doar unu a dat in tine.Unu dintre ei eram eu si m-am dus in fata ta exact ca sa vad daca ma omori(asa fac aproape tot timpu cand vad pe cineva unde e) si celalalt era johny care nu a dat in tine pentru ca la-i omorat imediat.
Bă frate hai s-o luam usurel...prima data s-a dat open venise unu din fata a dat in mine , apoi mai venise unu si s-a pus in spate...si ala a dat in mine...
Pe o parte recunosc că această reclamatie a fost făcută la nervi, deoarece am asteptat juma de oră să intru si eu ct...
- Gummy [;x]
Nu mai faceti spam eu am dat in tine si cu inca 2 inteles ? Eu am dat in tine unu era in fata ta eu intr-o parte si unu in spate = 3Leo wrote:I-auzi ma..inca 2?CoDbreKeR wrote:Ma printre aia 3 care te-au vazut doar unu a dat in tine.Unu dintre ei eram eu si m-am dus in fata ta exact ca sa vad daca ma omori(asa fac aproape tot timpu cand vad pe cineva unde e) si celalalt era johny care nu a dat in tine pentru ca la-i omorat imediat.
Bă frate hai s-o luam usurel...prima data s-a dat open venise unu din fata a dat in mine , apoi mai venise unu si s-a pus in spate...si ala a dat in mine...
Pe o parte recunosc că această reclamatie a fost făcută la nervi, deoarece am asteptat juma de oră să intru si eu ct...
Cod = 1 warn

- johnnyhelll
Nu am fost printre cei 3.. Eram langa ei. In mine nu a dat ca am fugit cand m-am blocat in el si el atunci imediat a omorat pe cel din spatele meu(CODBREAKER). Apoi a urmat sennzation care a dat in el si dupa celalalt care se blocase in sennzation...

EDIT: Gummy tu esti
ST sa mor eu... nu mai da tu warn/av aiurea. Nu mai spune tu ce sa faca altii, CE SPAM VISEZI MA?

EDIT: Gummy tu esti
ST sa mor eu... nu mai da tu warn/av aiurea. Nu mai spune tu ce sa faca altii, CE SPAM VISEZI MA?
S-a întâmplat în felul următor.A început night , iar Leo l-a omorât pe cod aiurea, iar ceilalți tero au observat unde e au dat în el, iar Leo i-a omorât.Probabil cod nu era atent ca tocmai murise.Zic sa-l iertați de data asta. 
Ba doar senzation a dat in tine ca celalalt nu a mai apucat si mai avai un av si te-am scos ca acumulasei 3 av

Rasa ta iar te bagi,unde nu trebuie.Gummy [;x] wrote:![]()
am fost pe server .
Cod,pe vitor incearca sa nu mai gandesti la nervi,si sa eviti asemenea conflicte,prea multe incurcaturi cu 2av sau 3av,da nu ala a dat in mine,ala sa blocat,sau daca te bagi in confilcte ca cel pentru care ai fost reclamat,asigurate ca ai o dovada buna (demo/video) nu poze ,etc.
Nimic de data asta.
Gummy daca te mai bagi aiurea,o sa-ti dau ban pe forum 2zile,sa te calmezi.