Reclamatie Just For Fun

Locked
Linewolfx3

Reclamatie Just For Fun

Post by Linewolfx3 »

Nume în joc: Linewolfx3
Numele acuzatului: Just For Fun
Motivul acuzației: Deci in primul si in primul rand, eu am intrat cu just for fun pe jail_akd_snowyday si el a intrat primul CT,dupa care am intrat si eu! dupa cateva runde fara probleme a inceput el stai la arme boschetarule[p.s stiu ca nu am demo cand mi-a zis asa] si imi scotea jeanul deoarece eu am stat 2 secunde dupa ce a facut lr cu un terorist si mi l-a scos,+ ca imi dadea avertismente degeaba ca nu stau la arme, si cand am zis "Jean spune CT stai la arme , el a venit dupa mine si a dat open pe un buton...
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: la ora 23.14PM 27.01.2016
Martori prezenți pe server: fiyzi Krypton******
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/vYn2zv5 [stiu ca nu am poza prea clara dar sa ii intrebati si pe fiyzi sau krypton...
Scurtă descriere: recunosc ca sunt obsedat de slot ca fac numai cereri, dar ~unii~ sloti de pe server sunt buni si altii profita, mai pe scurt se dau mare... sper macar un advertisment verbal sa primeasca doar atat ... desigur daca imi acceptati... :like:
Image

Image
Just.

Re: Reclamatie Just For Fun

Post by Just. »

Imi faci recl ca ti-am scos jeanul? :))) esti tampit? In primul rand te-ai bagat jean de 2 ori la rand pentru ca " nu ai stat nici 2 secunde jean runda trecuta" asa ai zis. PS : mi-a placut aia cu " stai la arme boschetarule :)))))
Linewolfx3

Post by Linewolfx3 »

Da sigur, dar tu de ce nu mi-ai respectat comanda? am mai multi martori decat crezi (srry post)
Image

Image
fiyzi

Post by fiyzi »

1. Ai acumulat 3 av asta e clar si da eram pe sv si ori te scotea el ori eu
2. Ti-a scos jeanul pe buna dreptate, nu conteaza ca ai stat 2 secunde jean, daca ai dat open si ai fost omorat nu mai intri next jean si lasi pe altu
3. Faza cu boschetare era o gluma + ca si tu ai spus acelasi lucru lui
4. Av se acumuleaza si daca omori si nu dai fd, si pt lbj, ca sa nu mai spui ca nu are cum sa am atatea av.

Un admin se uita pe decursul jocului nu doar se joaca, daca el considera ca jocul nu decurge bine trebuie sa ia masuriile necesare.

Acuma stiu ca o sa zici ca ii tin partea sau alte prostii, insa fi si tu atent
Leo

Post by Leo »

fiyzi wrote:1. Ai acumulat 3 av asta e clar si da eram pe sv si ori te scotea el ori eu
2. Ti-a scos jeanul pe buna dreptate, nu conteaza ca ai stat 2 secunde jean, daca ai dat open si ai fost omorat nu mai intri next jean si lasi pe altu
3. Faza cu boschetare era o gluma + ca si tu ai spus acelasi lucru lui
4. Av se acumuleaza si daca omori si nu dai fd, si pt lbj, ca sa nu mai spui ca nu are cum sa am atatea av.

Un admin se uita pe decursul jocului nu doar se joaca, daca el considera ca jocul nu decurge bine trebuie sa ia masuriile necesare.

Acuma stiu ca o sa zici ca ii tin partea sau alte prostii, insa fi si tu atent
:contra:
Image
Just.

Post by Just. »

Leo esti cumva martor?
Panta

Post by Panta »

Ai primit explicatia de la fiyzi.

Leo apari cumva ca martor? Asa primesti tu 1 warn si nu just, pt ca te bagi la fiecare topic aiurea in discutie. Sa iti fie invatatura. Daca sti ca ai fost martor, specifici si vi cu o dovada ca ai fost, nu te bagi pur si simplu in discutie. Daca el nu te-a pus ca martor, inseamna ca nu astepta nici un raspuns de la restul inafara de cei care au fost mentionati

:T.C:
Image
Locked