Reclamatie Cata^ limbaj

johnnyhelll

Reclamatie Cata^ limbaj

Post by johnnyhelll »

Nume în joc: JohnnyEx
Numele acuzatului: Cata^
Motivul acuzației: Limbaj de admin pentru ca l-am omorat nerespectand comenzile.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 7:50-8:20
Martori prezenți pe server: Gabii, Tibi***, Nicu 1234, Just for fun, alex112, Suzy
Dovadă(poză sau video): Image
Image
Scurtă descriere: Era god, a spus jean, Drift, care se atinge de masina are cap. El s-a atins l-am omorat,am respectat ce a spus jean, si asa am ajuns sa-mi capat injurii de la adminul Cata^.

EDIT: Rog warn si nu av verbal pentru ca nu ar fi prima data cand injura si nu isi da gag sau revizuieste limbajul
Last edited by johnnyhelll on 30 Jan 2016 21:38, edited 1 time in total.
Image
Cata^
Moderator
Moderator

Re: Reclamatie Cata^ limbaj

Post by Cata^ »

Coaie , nu ca tu chiar esti batut in cap rau la modul ce la mai serios , sa mor de nu . Omule tu mergeai cu masina pe mijlocul drumului si jeanul mergea cu playerii la pool . Am zis sa ma urc pe masina sa nu ma calci si m-am urcat in fata la masina sa nu fiu calcat.
Si de unde mai scoti ma tu ca injur playerii ? Ca mai zic un ''fmm'' micut in care nu deranjeaza pe nimeni , dar nu la playeri , zic ca am murit prea usor , dar niciodata nu injur playerii . La tine trebuia sa-mi sară nervii . Normal că mă omori ca ai o ură pe mine inimaginabilă.

Ma rog credeti ce vreti !
Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Mai omule, Cata^, nu omoram pe nimeni. DE CE NU AM OMORAT PE NIMENI SI TE-AS FI OMORAT PE TINE? Sunt retardat? NU... Off..
Image
Cata^
Moderator
Moderator

Post by Cata^ »

Pentru ca TOTI erau in fata si eu eram in spate , ma misc asa de greu ca azi am cazut cu trota(trotineta) facand un trick(fac ''scheme'' seara prin centru cu mai multi baieti). DEAIA NU I-AI OMORAT :P :) Ca sa iti explic mai amanuntit ce se intampla. Si vad ca te doare la corason rau ca ti-am zis 2-3 cuvinte la nervi , dar cand ii injuri pe ceilalti si eu doar dau cu vederea , pe tine te doare-n pula + ca te mai si atentionez!
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
DarKofDeaD

Post by DarKofDeaD »

Scuze, dar noi nu avem cum sa stim daca te-a injurat pe tine sau pe altul.
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Eu iti fac reclamatie cand ma injuri pe mine. Ce treaba are genunghiul cu mana? Sau scuze. Cum te doare daca apesi w? :)) Si nu inteleg cum de poti sa spui scuze asa patetice, daca chiar faci asta tot nu inteleg relevanta cu faptul ca erai printre primii eu astept sa treceti si tu sari pe masina? :-w ... :ymapplause: (-| :-w

Dark dragule: Nu cred ca ai fost pe server, nu inteleg de ce te bagi... Iar in al doilea rand de aceea am chemat martori. Si mai invit pe cei care erau de fata pe server
Image
Cata^
Moderator
Moderator

Post by Cata^ »

Nu e o scuza :) si imi pare rau ca te dezamagesc mana e deteriorata :P Chiar ambele , dar am zis sa iti spun mai amanuntit :) ca asa nu se mai poate ca deja m-ai scos din sarite. Si era godmode nu gd(gunday) :P
Eu cred ca am explicat tot ce am avut. Astept un raspuns
Just.

Post by Just. »

Cata^ wrote:Coaie , nu ca tu chiar esti batut in cap rau la modul ce la mai serios , sa mor de nu . Omule tu mergeai cu masina pe mijlocul drumului si jeanul mergea cu playerii la pool . Am zis sa ma urc pe masina sa nu ma calci si m-am urcat in fata la masina sa nu fiu calcat.
Si de unde mai scoti ma tu ca injur playerii ? Ca mai zic un ''fmm'' micut in care nu deranjeaza pe nimeni , dar nu la playeri , zic ca am murit prea usor , dar niciodata nu injur playerii . La tine trebuia sa-mi sară nervii . Normal că mă omori ca ai o ură pe mine inimaginabilă.

Ma rog credeti ce vreti !
Cata nu imi purta pica , dar nu e voie sa zici un"fmm" micut deoarece pe unii ii deranjeaza.plus ca un admin trebuie sa aiba un limbaj cat mai corect.
Cata^
Moderator
Moderator

Post by Cata^ »

Just. wrote:Cata nu imi purta pica , dar nu e voie sa zici un"fmm" micut deoarece pe unii ii deranjeaza.plus ca un admin trebuie sa aiba un limbaj cat mai corect.
Nu port pica , dar pana acuma pe absolut nimeni nu i-a deranjat , nimeni nu a facut reclamatie din motivul acesta , nimeni nu mi-a tras atentia , deci care e concluzia ?
Tibi
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot

Post by Tibi »

Ba ce as zice eu , ca tot suntem oameni in pula mea , suntem pe server sa ne distram ,nu sa ne certam.
Injuraturi de-astea se aud peste tot pe server, nu ai ce sa faci , suntem oameni , nu roboti.
Image
Locked