Nume în joc: Leo
Numele acuzatului: [21]
Motivul acuzației: Abuz de admin
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 19:05 5.02.2016
Martori prezenți pe server: ///
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/pFf2W8J
Scurtă descriere: El era la ct , era alt cineva jean si a dat comanda toti in cusca mare...ma duceam catre cusca si el ma omorat că cică a spus playerul respectiv care era jean „jean spune care mai misca moare„...eu i-am spus ca are 1 av el a inceput cu amenintări gag..etc
I-am spus să vadă atitudinea asta care o are el...si mi-a dat gag...asta-i motiv de gag?
Am mai avut probleme cu el,multe..dar m-am abtinut să nu fac reclamatie.
M-am săturat să tot isi bată joc de mine...
Reclamatie [21]
Re: Reclamatie [21]
Pint-urile cand injuri si cand dai av-uri aiurea unde sunt? Daca as sta sa fac print de cate ori te vad ca injuri as avea hardul plin. Ti-am dat gag sa te calmezi pentru ca ai dat av-uri aiurea si mai si comentai pe deasupra. sa confirme (gabii, just si mafia) nu vorbesc prostii.
Are dreptate 21 in legatura cu av-urile si comentantul.Tu de cand ai luat slot te crezi zeu,si nu e prima data cand dai av-uri aiurea si jignesti fara motiv.Oricum ai avut noroc cu unbanall ca daca nu era , tot banat ramaneai.
Gabii wrote:Are dreptate 21 in legatura cu av-urile si comentantul.Tu de cand ai luat slot te crezi zeu,si nu e prima data cand dai av-uri aiurea si jignesti fara motiv.Oricum ai avut noroc cu unbanall ca daca nu era , tot banat ramaneai.
Ce av aiurea ma esti bătut in cap,eu imi fac datoria de slot in pnm,dacă nu iti place cum imi fac treaba e treaba ta.
Tu iti faci datoria doar cand te omoara pe tine, de ce esti ofticos si dai av aiurea? de exemplu i-ai dat av lui Bug numai tu stii pentru ce. Multi aveti degeaba admin/slot 
Are dreptate 21 , uneori dai av aiurea.
Apăi si normal să tii cu el.Just. wrote:Are dreptate 21 , uneori dai av aiurea.
Nimic grav 5minute gag,stiu si tu comentezi aiurea
21 mai atent pe vitor :T.C:
21 mai atent pe vitor :T.C: