Nume în joc: [21]
Numele acuzatului: Cata^
Motivul acuzației: Abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 6-2-2016
Martori prezenți pe server: Gabii , Just
Dovadă(poză sau video): http://i.imgur.com/isIB7DH.png
Scurtă descriere: A dat zombie si a setat ammo 1 .
Reclamatie Cata-warn
Re: Reclamatie Cata
Pai ma 21 , eram 2 vipi la ct si am dat ZM . M-am gandit sa fie ceva mai distractiv , ca noi avand mult hp , si ei cu unammo sa fie ceva egalitate.
Eu zic ca nu strica cu nimic in pana mea. Daca chiar nu este voie , de acum in colo nu mai folosesc comanda.
21 , daca si eu mai fac abuz , da-o in ma-sa de treaba , nu degeaba am ajuns eu la gradul asta -_- . Abuz e mult spus man. E doar o greseala de a mea. Va asigur ca nu se va mai repeta
Eu zic ca nu strica cu nimic in pana mea. Daca chiar nu este voie , de acum in colo nu mai folosesc comanda.
21 , daca si eu mai fac abuz , da-o in ma-sa de treaba , nu degeaba am ajuns eu la gradul asta -_- . Abuz e mult spus man. E doar o greseala de a mea. Va asigur ca nu se va mai repeta
• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
O greseala? Panta a zis clar in conferinca ca nu avem voie sa folosim comenzile astea
Te crezi zeu daca esti Semi-God?
In trecut te-am mai iertat de 2-3ori,serios acuma
Warn,nu ai voie sa te joci cu ,comenzile. :T.C:
Warn,nu ai voie sa te joci cu ,comenzile. :T.C: