Reclamatie Just For Fun.

Locked
Andrei.
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Reclamatie Just For Fun.

Post by Andrei. »

Nume în joc: kaNe.
Numele acuzatului: Just For Fun
Motivul acuzației: M-a socs de la CT.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 12:15 08.02.2016
Martori prezenți pe server: Gabii,Suzy.
Dovadă(poză sau video): Poza facuta cu telefonul pentru ca nu imi merge paint-ul. http://imgur.com/cwLdpSM
Scurtă descriere: Pentru ca am fost provocat l-am injurat pe Just o data si mi-a dat avertisment,eu stiu ca atat timp cat pe server se afla 3 admini nu unul nu se dau avertismente pentru limbaj,apoi Suzy a dat o comanda "Jean spune cine scrie in chat mai repede ceva traieste",Just a fost ultimul si cica 3 avertismente. Sper sa primeasca down sau remove. dan
Just.

Re: Reclamatie Just For Fun.

Post by Just. »

Ai injurat in timp ce aveai gag.De 2 ori chiar, deci 2 av.Apoi ce comanda e aia sa scri mai repede, el cred ca glumea dar tu...si s-a acumulat 3 av.
[21]

Post by [21] »

Andrei. wrote: Scurtă descriere: Pentru ca am fost provocat l-am injurat pe Just o data si mi-a dat avertisment,eu stiu ca atat timp cat pe server se afla 3 admini nu unul nu se dau avertismente pentru limbaj,apoi Suzy a dat o comanda "Jean spune cine scrie in chat mai repede ceva traieste",Just a fost ultimul si cica 3 avertismente. Sper sa primeasca down sau remove. dan
Sorry ca ma bag, provocat zici? Mereu cand sunt pe server injuri mai ales pe gabii "muie popo" si cand esti la ct pe microfon faci la fel.Nu mai baga tu vrajeala cu "provocat" ca toata lumea stie ce fel de om esti, cred ca ai probleme :)
Dan

Post by Dan »

Cum a spus 21,si eu stiu cum esti sunt convins ca ai injurat cand aveai gag,deci nimic. :T.C:
Locked