Nume în joc: [21]
Numele acuzatului: Cata
Motivul acuzației: Slay aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:
Martori prezenți pe server: Just
Dovadă(poză sau video): http://i.imgur.com/5vSGbkf.png
Scurtă descriere: A dat knife day si mi-a dat slay pe motiv ca aveam 52 hp, dar eu aveam 35 eram in consola si vroiam sa-i dau slay lui "dominik" pentru ca avea 100hp si ma trezesc cu slay de la el.
Reclamatie Cata
Re: Reclamatie Cata
TIGANEEEEEEEEEEE NU MAI MINTI MA TIGAN CE ESTI . SA MOR NU TE MAI SUPORT OMULE . ESTI INSUPORTABIL
Aveai 52 HP ca am dat spec pe tine :@ cat poti sa minti ma , mie deja scarba de tine. Cum poti sa ma minti in fata?
La Knife Day nu ai voie sa iei hp , daca vrei sa stii
Eu am aplicat comanda pe tine avand mai mult de 35 hp.
PANTA SAU DAN DACA E SA IMI DA-TI WARN VA ROG SA IMI DA-TI DIRECT REMOVE DACA VOI CREDETI CA SUNT ATAT DE PROST INCAT SA II DAU SLAY ASA FARA SA FACA NIMICA
Si 21 ai un noroc chior ma omule , iti spun asa
Noroc ca la fiecare abuz pe care il faceai pe ebay cu kick si celelalte
Acuma nu mai intru in detalii ca esti un tigan foarte mare.
Aveai 52 HP ca am dat spec pe tine :@ cat poti sa minti ma , mie deja scarba de tine. Cum poti sa ma minti in fata?
La Knife Day nu ai voie sa iei hp , daca vrei sa stii
PANTA SAU DAN DACA E SA IMI DA-TI WARN VA ROG SA IMI DA-TI DIRECT REMOVE DACA VOI CREDETI CA SUNT ATAT DE PROST INCAT SA II DAU SLAY ASA FARA SA FACA NIMICA
Si 21 ai un noroc chior ma omule , iti spun asa
• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
Mai spun odata. PANTA SAU DAN DACA VOI CREDETI O MINCIUNA ESTE RAU . SI VREAU DIRECT REMOVE CA NU SE MAI POATE CU UN STAFF ASA PROST.
DEJA S-A AJUNS LA O LIMITA SI CEDEZ CU NERVII
DEJA S-A AJUNS LA O LIMITA SI CEDEZ CU NERVII
• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
Dezavantaj ca nu pot sa verific in log astfel de chestii.
Fie ca minte sau nu, tu nu ai voie si nici alt admin, sa folosesti comenzi pe un admin. Daca avea mai mult hp, il avertizai sa isi dea kill si daca nu o facea ii faceai un demo rapid si reclamatie pe urma.
Te iert pt ultima oara.
:T.C:
Fie ca minte sau nu, tu nu ai voie si nici alt admin, sa folosesti comenzi pe un admin. Daca avea mai mult hp, il avertizai sa isi dea kill si daca nu o facea ii faceai un demo rapid si reclamatie pe urma.
Te iert pt ultima oara.
:T.C: