Reclamatie eXo - warn nr 1

Locked
R3N

Reclamatie eXo - warn nr 1

Post by R3N »

Nume în joc: R3N
Numele acuzatului: eXo
Motivul acuzației: A schimbat langos mapa si m-a scos (i-am ziis la langos daca schimbi mapa tot aceasi CT si el m-a scos eXo dar si langos s-a bagat CT)
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Vineri
Martori prezenți pe server: langos
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/view.php?pic=2l8dkxw ... WI3I9IW33s
Scurtă descriere: Bulangos :)) (by 0nLy) a schimbat mapa s eu i-am zis ca tot aceasi ct raman si eXo m-a scos cand am intrat !)
Image
0nLy

Re: Reclamatie eXo

Post by 0nLy »

Depinde cat ai fost. Langos?
Image
R3N

Post by R3N »

Pai mapa pe care a schimbat-o avea 4 minute (pe inceput)
Image
langos

Post by langos »

erau 27 de min left din jb_russia_sacadat plansa aia imi mere ca curu si daca tot era pe inceput am dat vot daca o schimb , au fost de acord am schimbato si s-au schimbat toti ct , nush cat o stat r3n
R3N

Post by R3N »

Uite 0nLy ma scoate IAR cica am mai fost jean si a dat Darius night creawsler ala si dupacea m-am bagat jean si am dat comanda cel care nu au respectat-o i-am omorat si eXo mi-a scos jeanul si m-a scos -> http://tinypic.com/view.php?pic=whd3xj&s=5#.PWI8kNIW33s
Image
Commy

Post by Commy »

Valieeeeeuu..cata tiganie :)))
eXo

Post by eXo »

Usor cu tata, faci riduri de la 13 ani
Deci cum incepuse mapa ai intrat ct totu ok.. la 27 minute ramase din mapa s-a dat vot si s-a schimbat,toti ct au iesi si au intrat altii, dar tu nu tu ai zis ca ramai ca ce ai stat tu "1 minut" trecusera cam 4 runde din mapa
Treaba cu Jeanu :
Ai fost jean tu, a fost darius si urma sa fiu eu, te-ai pus tu asa ca ti-am scos jeanu
TU ai continuat sa dai comenzi, aveai 2 adv deoarece l-ai omorat pe 1 ce avea fd aiurea si tura urmatoare nu iai dat fd
SI te-am scos deoarece ai dat comanda dupa ce ti-am scos jeanul si i-ai omorat pe toti facand astfel free kill
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Scuzaţi-mă că intervin dar exo ia-i scos jeanu lu R3N din ciuda deoarece un ct poate fi jean la interferenţă de o rundă deci...

Iar nu cred că langos are voie să schimbe mapa doar că el are lag dacă ai lag schimbă windows :)) CER +1WARN LA LANGOS !! X(
Image
Image
langos

Post by langos »

hahaha iei madaranga sub nas lele :))
0nLy

Post by 0nLy »

Commy wrote:Valieeeeeuu..cata tiganie :)))

Ca bine zici Commy...

Deci in primul rand langos, nu schimbi mapa doar ca vrei tu. jb_russia merge foarte bine. Daca ai tu lag nu inseamna ca toti au. Ca ai dat vot sa schimbi, normal ca toti au dat sa schimbi ca sa intre ei la ct genius. Te rog sa fii mai atent.

In al doilea rand, exo a procedat oarecum corect, dar nu si fairplay sa zic asa. Ren lasa ca si asa toata ziua esti ct, mai stai si tu tero.

In al treilea rand, faza cu scosul jeanului este greseala lui exo. Poti sa fii jean o data la 2 runde, regula este sa nu fii runda dupa runda. I-ai scos aiurea jean-ul si apoi l-ai scos pentru freekill care a fost din cauza ta pana la urma.

Exo primeste 1 warn pentru ca i-a scos jean-ul aiurea lui ren si apoi l-a scos.
Image
Locked