Apropo mă nu mai fiţi aşa anoşti ca de crăciun că jucătorii vor distracţie nu plictiseală! Din cauza asta serverul este aşa gol acum , şi normal din cauza adminilor nepregătiţi care dau ban la toţi (langos).
HS de revelion
HS de revelion
Propun ca de revelion când cineva da HS să sară artificii din capul lui în loc de sânge sau cva . Tot aşa idee inspirată din vechea propunere HS şi cea a lui R3N tot cu HS.
Apropo mă nu mai fiţi aşa anoşti ca de crăciun că jucătorii vor distracţie nu plictiseală! Din cauza asta serverul este aşa gol acum , şi normal din cauza adminilor nepregătiţi care dau ban la toţi (langos).
Mulţumesc !

Re: HS de revelion
Deci sa mor euLele Lol wrote:Propun ca de revelion când cineva da HS să sară artificii din capul lui în loc de sânge sau cva . Tot aşa idee inspirată din vechea propunere HS şi cea a lui R3N tot cu HS.
Mulţumesc !
Vrem sa ne mai si distram ca ce are sv-ul asta diferit de celelalte este ca are shop-ul ceea ce face sv. distractiv si pentru t nu numa pentru ct...
Vaaleeu ma lele..tu chiar ai ceva cu bulangos asta sa mor de nu
)))))))..Pro pt idee..
Mulţumesc darius! :-*
Mulţumesc Commy! :-*
Şi da, chiar am ceva cu bulangos si abuzurile lui. Dar nu-ti fă griji deja lucrez la reclamaţii, da băieţi Lele s-a întors deci îl mai avertizez încă o dată pe buLangos: o să iei DOWN !!!!!!! >:)
Mulţumesc Commy! :-*
Şi da, chiar am ceva cu bulangos si abuzurile lui. Dar nu-ti fă griji deja lucrez la reclamaţii, da băieţi Lele s-a întors deci îl mai avertizez încă o dată pe buLangos: o să iei DOWN !!!!!!! >:)

Pro , da sa sara artificii numa cand iti dam tie HS , tu trimite-o pe maica-ta la lucru ca adminu nu se cumpara singur
Te-o facut ma
)
nu se poate scuze
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron