1. Nume în joc: like.
2. Nume real: Madalin.
3. Rangul adminului deținut în prezent: Moderator
4. Ore jucate pe sever: 1040 ore.
5. Zile pe server de la adminul actual: 50 zile.
6. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte) Deoarece e un grad mare care aduce cu sine responsabilitati .!
7. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): https://www.gametracker.com/player/like ... .ro:27015/
8. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade: Ianuarie 19th, 2016, 11:04 am .
Cerere Semi-god like.
Re: Cerere Semi-god like.
Sa zicem
, prima data când iei și tu s-god
, prima data când iei și tu s-godRe: Cerere Semi-god like.
Daca ai o saptamana de activitate buna nu inseamna ca meriti semi-god. Re: Cerere Semi-god like.
sincer, tu crezi ca e o activitate ptr semi-god ? o astfel de activitate o regasim si la o cerere administrator.. hai sa nu ne mintim pe noi insine si sa nu dam pe prietenii, sa nu crezi ca am ceva cu tine, dar stii si tu ca nu e foarte ok. te astept cu o cerere peste 7 zile. pentru astazi.. 

Re: Cerere Semi-god like.
Foarte bine punctat, te astept peste o saptamana cu activitatea mai mare.Gabriel17 wrote:sincer, tu crezi ca e o activitate ptr semi-god ? o astfel de activitate o regasim si la o cerere administrator.. hai sa nu ne mintim pe noi insine si sa nu dam pe prietenii, sa nu crezi ca am ceva cu tine, dar stii si tu ca nu e foarte ok. te astept cu o cerere peste 7 zile. pentru astazi..