Nume în joc: Gabriel
Numele acuzatului: Just for fun
Motivul acuzației: comenzi pe un grad mai mare
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 14:00 / 06.03.2016
Martori prezenți pe server: Gabii, sennaztion, johhny, royal, codbreaker etc
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/tBWtR
Scurtă descriere: eram pe jb_snow. jean-ul daduse godmod insotit de comanda toti in cusca mare. eu am apasat pe butoane si au murit 2 tero, iar nimeni nu a zis nimic.
dupa, am primit slay de la just (administrator). eu am dreptul sa fac ce vreau pe mapa, de aceea sunt si butoane si ce mai sunt pe mapa. asta trebuie sa tina de jean, sa coordoneze in asa fel incat sa nu se intample asta. bine a facut gabii mi se pare de a scos jean-ul ct-ului. Daca s-a ajuns in halu asta sa faca adminii mai mici ce vor pe cei mai mari e de naspa. Tin sa precizez ca just ia si dat gag lu` gabii ptr ca a zis "muie" pe admin chat.
Nu mi se par normale chestiile astea, nu vreau sa primeasca warn sau ceva mai rau. Un avertisment verbal e de ajuns. Nu mai permit glume sau alte chestii de genu` la adresa mea. Nu fac reclamatii sau chestii de genu deobicei, dar totusi, trebuie sa fim un staff serios.
reclamatie just- warn
- johnnyhelll
Re: reclamatie just
Gabriel tu esti vinovat ca apesi pe butoane, esti admin ar trebui sa fi exemplu pentru jucatori.
Desii just trb sa scoate ct si sa nu dea slay prin ce a spus Panta/Dan mi se pare nedrept sa fie vinovat ct pt ce face tero... Poate inca am ramas pe cum facea OnLy dar mie asa mi se pare mai logic....
warn just.
Desii just trb sa scoate ct si sa nu dea slay prin ce a spus Panta/Dan mi se pare nedrept sa fie vinovat ct pt ce face tero... Poate inca am ramas pe cum facea OnLy dar mie asa mi se pare mai logic....
warn just.
Sti ca poti lua tu warn din cauza ca ai apasat pe butoane?
mereu pentru asta se da slay daca nu stiai,am procedat corect.
Chiar daca ai grad mai mare nu poti face "ce vrei tu"
mereu pentru asta se da slay daca nu stiai,am procedat corect.
Chiar daca ai grad mai mare nu poti face "ce vrei tu"
Eu sa primesc warn ?:)) butoanele alea nu sunt puse acolo degeaba?. poate faceam un test ptr ct sa vad daca e atent. el a dat comanda cand era in camera cu arme (putea sa foloseasca /guns). putea oricine sa apese, nu conta. Daca ct nu sunt atenti nu e vina mea. Putea sa ma omoare ct dupa. Macar daca ziceai scuze m-ai enervat sau ceva de genu, nu sa razi ca pampalaul.. Dar de gag-ul lui gabii ce sa mai zicem !?
Nu ai nici o scuza, nu ai dreptul ca tu sa-mi dai slay. Zi mersi ca sunt baiat si nu cer warn.
Nu ai nici o scuza, nu ai dreptul ca tu sa-mi dai slay. Zi mersi ca sunt baiat si nu cer warn.
- Gummy [;x]
Naparcilor : " ⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum. "
merita warn nu cred ca ai dovezi ca el a apasat. 
Stiu ca tu imi porti pica deoarece esti prost.Gummy [;x] wrote:Naparcilor : " ⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum. "
Si da am martor pe :Gabii,pe Johny
- johnnyhelll
Sennzation termina sa te comporti de parca ai stii regulamentul caci injuri cand doresti si in cele mai josnice moduri.Just. wrote:Stiu ca tu imi porti pica deoarece esti prost.Gummy [;x] wrote:Naparcilor : " ⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum. "
Si da am martor pe :Gabii,pe Johny
Nu inteleg de ce comentezi SeNNzaTioN cand si tu apasai pe butoane pe alte harti?

Just warn pentru slay aiurea, gabriel esti bulangiu.