Reclamatie Smeagol # 2

Locked
Gummy [;x]

Reclamatie Smeagol # 2

Post by Gummy [;x] »

Nume în joc: SeNNzaTioN
Numele acuzatului: Smegol
Motivul acuzației: Scoate jean aiurea.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Astazi
Martori prezenți pe server: JohnnyEx , Gabriel17 , Gabii , SmoKe.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/FJftQik
Scurtă descriere: Nu fusesem jean si el mi la scos ca sa nu mai dau day dar am apucat sa dau day.
Image
SmoKe [;x]

Re: Reclamatie Smeagol # 2

Post by SmoKe [;x] »

:pro: warn.
Image
Image
Smeagol

Post by Smeagol »

nu te-am scos de asta , te-am scos ca trebuia sa intre Rain si nu mai stiu cum il chema , voiam sa il vad daca are microfon si dupa a vorbit , esti penibil
Image
Image

Image
Gummy [;x]

Post by Gummy [;x] »

Smeagol wrote:nu te-am scos de asta , te-am scos ca trebuia sa intre Rain si nu mai stiu cum il chema , voiam sa il vad daca are microfon si dupa a vorbit , esti penibil

Eu urmam , nu mi la scos Johnny ( Grad : Administrator ) si mi l-ai scos tu ? Ai dovezi ?
SmoKe a fost martor :)
Image
xDanielxD

Post by xDanielxD »

:contra: Si daca e Martor Smoke , care esti tu prieten si va dati private ca sa ii zic ca e martor? Si smoke e un copilas de 12-13 ani, Tu esti singuru player de pe server care faci reclamatii, aiurea/Buna, daca tu nu ai slot asta nu inseamana ca nu trebuie sa ii lasi si pe alti sa se bucure de slot, Cred ca am 15-20 de poza cum injuri tu pe server si cand nu sunt adminii ON injuri de Mama/Morti ETC si Gabii iti face de multe ori observatii dar nu te potolesti.De aia nu iei tu slot Niciodata ca injuri ca un Tiganus. :contra: Si Smeagol ti-a scos jeanu ca urma ala nu degeaba asa ca te pwp :fuckyeah: :iesiamzis:
Image

Image
Gummy [;x]

Post by Gummy [;x] »

xDanielxD wrote::contra: Si daca e Martor Smoke , care esti tu prieten si va dati private ca sa ii zic ca e martor? Si smoke e un copilas de 12-13 ani, Tu esti singuru player de pe server care faci reclamatii, aiurea/Buna, daca tu nu ai slot asta nu inseamana ca nu trebuie sa ii lasi si pe alti sa se bucure de slot, Cred ca am 15-20 de poza cum injuri tu pe server si cand nu sunt adminii ON injuri de Mama/Morti ETC si Gabii iti face de multe ori observatii dar nu te potolesti.De aia nu iei tu slot Niciodata ca injuri ca un Tiganus. :contra: Si Smeagol ti-a scos jeanu ca urma ala nu degeaba asa ca te pwp :fuckyeah: :iesiamzis:
1. Nu esti la martori
2. Nu ai dreptul de a da reply.
3. Astept ca Dan / Panta sa iti dea Warn.
4. Mi-a scos jean-ul aiurea. :*

A da si ' Nu mai injur ' eu ma amuz cu admini , cand vad :pro: sti ca tine imi vine sa imi dau foc la PC . Salut
Image
Dan

Post by Dan »

Primesti doar un av verbal pentru unjean aiurea, sa fii mai atent. :T.C:
Locked