Reclamatie xDanielxD

Locked
SmoKe [;x]

Reclamatie xDanielxD

Post by SmoKe [;x] »

Nume în joc: SmoKe
Numele acuzatului: xDanielxD
Motivul acuzației: jbe_unjean aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum 15 min
Martori prezenți pe server: JohnnyEx, SeNNzaTioN, Mihai112
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Mi-a scos jeanul aiurea sa nu dau day ca sa schimbe johnny mapa, am dat day si dupa mintea ca am fost eu jean data trecuta [fusese mihai112].Am zis ca ii fac reclamatie si a zis ca il doare in **** ca ia remove.
Image
Image
Gummy [;x]

Re: Reclamatie xDanielxD

Post by Gummy [;x] »

:pro: st am fost de fata , mare pericol Daniel trebuie sa facem cum vrea el. :bitch:
Image
xDanielxD

Post by xDanielxD »

Crezi ca ma face pe mine un slot?;))))) Stai tu keep Kalm baiete, nu stiu cine ... mea va credetii voi ;)) Nici par la ... nu aveti drq si faceti reclamatii mai ales SenZatonal ala :))) Asta e iau Remove Ori cum ma las de Jb ca sunt numai copii de 11/12 Ani :))) S@L :bulangiu: :pro: :contra: :acceptat:
Image

Image
SmoKe [;x]

Post by SmoKe [;x] »

Pana nu am zis ca iti fac reclamatie nu ai zis ca te lasi =)), keep calm, mai bine ca te lasi scapam de tine, din partea mea poti sa iti dezinstalezi cs-ul
Image
Image
xDanielxD

Post by xDanielxD »

K, cum spui tu ;)))))))) cand jucam eu JB te jucai drq cu ..... in nisip :))) Admini vechii/Playeri Vechii ma cunosc aia erau playeri adevaratii :)) nu copii ca voi care daca ii scoti jeanu gata fac reclamatie ca asa vrea ... mea dar ma rog faci ce vrei e decizia ta dar iti spun ca nu asa iti faci prietenii salut.
Image

Image
SmoKe [;x]

Post by SmoKe [;x] »

Nebunule, nu am nevoie, am prieteni adevarati nu am nevoie de jeguri ca tine. Acuma ce crezi ca nu trebuia sa iti fac reclamatie ? Pai dece ? Toata ziua abuzezi si injuri, vezi dreq cauta pe net alte faze ca aia cu **** in nisip e veche :*, nici kane nu injura asa
Last edited by SmoKe [;x] on 07 Mar 2016 17:55, edited 1 time in total.
Image
Image
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Daniel la cum scrii... Te cred ca aia faceai.. Din nefericire ai dat aiurea unjean. :pro:
Image
xDanielxD

Post by xDanielxD »

Latra frumos ca nu te-am facut "Jegos" momentan ai drq 11/12 ani cand ajungi si tu de varsta mea mai vorbim, pana atunci vorbeste frumos.
Image

Image
Dan

Post by Dan »

Dezamagit de atitudinea ta daniel , warn pentru unjean aiurea :T.C: si pentru ca ai acumulat 3 primesti remove.
Locked