Cerere [Slot]
Cerere [Slot]
1. Nume în joc: JeKa
2. Vârstă: 14
3. Nume(real): Mereuta
4. Prenume(real): Eugen
5. Reședință: Bucuresti
6. Contact: -
♦ Yahoo Messenger: Skype: JeKa326617
♦ Steam ID : -
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) 82 ore.
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/jeka/ ... .ro:27015/
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: Da jb.b-zone.ro regulament citit :like:
Stiu, inainte injuram, ma mai faceam de cap, dar acum nu mai injur, m-am facut un pic mai cuminte :) Sper sa fiu acceptat..
2. Vârstă: 14
3. Nume(real): Mereuta
4. Prenume(real): Eugen
5. Reședință: Bucuresti
6. Contact: -
♦ Yahoo Messenger: Skype: JeKa326617
♦ Steam ID : -
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) 82 ore.
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/jeka/ ... .ro:27015/
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: Da jb.b-zone.ro regulament citit :like:
Stiu, inainte injuram, ma mai faceam de cap, dar acum nu mai injur, m-am facut un pic mai cuminte :) Sper sa fiu acceptat..

Re: Cerere [Slot]
activitatea nu e uau.. adica cred ca realizezi si tu asta. cat despre limbaj.. nu stiu ce sa zic. mai intai fapte, nu vorbe. si nu sunt prea sigur de acei 14 ani 
revino peste 7 zile
revino peste 7 zile

- johnnyhelll
Ti-as fi dat
, dar link-ul m-a dezamagit.. 

Edit:
, dar link-ul m-a dezamagit.. 
Edit:

Last edited by johnnyhelll on 07 Mar 2016 22:47, edited 1 time in total.

de incurajareRe: Cerere [Slot]
Nustiu ce sa zic , faza e asa 50-50 . Limbajul te mai strica , imi place activitatea , dar au mai fost multi ca tine , adica gen : "24h"pe server , dar limbajul lasa de dorit.
Iti dau un
. Dar mai revizuieste-ti limbajul.
Iti dau un
. Dar mai revizuieste-ti limbajul.• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
Inguri cam des ok .nu injuri dar te crezi prea bun si alti sunt noobi, dar iti dau un pro.. bafta
Ti-as da
,dar hai
ca stii ce se intampla pe server
,dar hai
ca stii ce se intampla pe server