SA TIINETI MINTE TOATA VIATA OAMENILOR! ORICE OM MERITA O SANSA, AICI PE JB.B-ZONE.RO S-A SCHIMBAT TOTUUUL!
Noi ne creem sperante ca luam slot.. dar ce adminii activitatea... SINCER UNII PLAYERI CUM AR FI DE EXEMPLU EU SI ALTII SUNTEM MAI ACTIVI DECAT ADMINII! ADMINII CARE NICI MACAR NU INTRA + OWNERII? Nu l-am vazut decat pe Dan pe server... In rest NIMENI.. Si pe Panta dar foarte rar foarte rar!
M-am saturat! ACum 3 ani era foarte frumos cu 0nLy. si cu ceilalti playeri care eram tovarasi prieteni cu totii dar sincer sa fiu jb.b-zone.ro s-a schimbat. s-a schimbat foarte mult! Zici ca e al**aCs, la care am incercat sa le dau flood pt sv vostru! la care am injurat in comentariile de la youtube, la care le-am zis sa intre pe b-zone nu pe serverul lor de cacat! Ce s-a intamplat oameni buni cu voi ? CE S-A INTAMPLAT ?
Ganditi-va daca mai continuati asa admini care abuzeaza chestii, ganditi-va cati playeri o sa mai aveti! Aveti grija. sincer sa fiu tre sa ma gandesc daca e sa ma mai joc pe acest server ori sa ma las de tot! Vreau sa va spun ca unii admini din nou va repet zice ca nu avem activitate. De 1 an jumate incerc sa iau slot cu activitatea mea! Dar cum ? Toti adminii erau activi cand era 0nLy. [P.S stiu ca nu e vina voastra ca a plecat el] Dar sincer sa fiu incercati sa reincepeti acele vremuri frumoase... sper ca Carnacior sa vada asta si sper sa luati in serios ce v-am spus!
Aveti si voi grija adminilor.. pentru ca cine stie...
CITITI!
- Linewolfx3
Re: CITITI!
Bun , hai sa'ti raspund si eu , omule , vremurile se schimba , oamenii la fel , evident , toata lumea are sanse la slot atata timp cat isi vede de jocul sau si nu streseaza admini / injura playerii / se cearta cu tot serverul / minte adminii si face reclamatii idioate . Eu sunt de 1 an jumate pe aceasta comunitate , intr'adevar ca nu mai e asa buna activitatea , insa cand vezi copii de 12-13 ani cand injura iti vine sa te lasi de tot , spre deosebire de tine , nimeni nu a comentat , si'a vazut de activitatea sa , si a primit slot , admin etc. , pana si Kane care totusi , stim cu totii ca nu e usa de biserica , a luat slot , dc ? pt ca are activitate buna si a promis ca nu mai injura asa mult , se pare ca se tine de primisiune cat de cat , daca a luat kane slot , poate oricine atata timp cat stie regulamentul si isi vede de treaba sa . Atat am avut de spus .
asa de frustrat esti ca nu faci parte din staff ? poate da, unii nu merita gradul pe care-l au. dar ce rost are sa postezi aici despre asta !?
demonstreaza ca meriti, fa tot posibilul sa faci parte din staff ! Nu sa ai activitate o zi da, o zi 30 min, o zi deloc. Nu sa faci pe copilul facand tot felul de reclamatii/cereri ban aberante ! Iar limbajul tau lasa de dorit !
Mai bine ambitioneaza-te si te asteptam in staff !
demonstreaza ca meriti, fa tot posibilul sa faci parte din staff ! Nu sa ai activitate o zi da, o zi 30 min, o zi deloc. Nu sa faci pe copilul facand tot felul de reclamatii/cereri ban aberante ! Iar limbajul tau lasa de dorit !
Mai bine ambitioneaza-te si te asteptam in staff !
Majoritatea adminilor intra seara cand esti tu la somnic. Nu te mai da mare jupan ca esti tu vechi pe server.Te intrebi de ce nu ai luat slot, pai uite si de ce ,inainte sa te "destepti" tu asa odata erai un player d-ala care injura din orice , facea FK si toate cacaturile. Si vorbesti de adminii,eu unul fiind inca de pe aceea vreme,vremurile se schimba odata si cu playeri
.
au revenit unii playeri care sunt mai vechi ca tine. Si ce au facut? activitate o saptamana, au luat slot, si dupa 2 saptamani s-au lasat iara. Nici asta nu e treaba. Asa si in cazul tau, vad doar cateva zile cu activitate buna, pe urma restul dinainte pauza. Nu e cum zici tu, multe nu s-au schimbat. Si nu te lega tu de owneri, Dan este mai activ ca mine pt ca e mai tanar, nu are atatea pe cap. Eu am servici, viata sociala si alte probleme de rezolvat pe langa activitate. Asta nu inseamna ca sunt pe langa cu ceea ce se intampla pe sv. Tocmai de aceea am preferat sa nu raspund la cererile de slot sau admin in ultima perioada. Dar in cazul tau, nu e de mirare ca unii iti dau contra, cand se vede pe tine ca esti cam disperat. O sa ajungi si tu sa iei grad, dar daca tu ai impresia ca pac pac asa se ia gradul, atunci inseamna ca nu ai demonstrat destul ca il meriti. Ar mai fi multe de scris, dar mi lene.
:T.C: + cos
:T.C: + cos