Chat

SmoKe [;x]

Re: Chat

Post by SmoKe [;x] »

Si cont de unde vrei sa iau, ca stiu si eu sa iau dupa filelist :p
Image
Image
Suzy

Post by Suzy »

Incearca sa-l downloadezi de pe kickass .
Last edited by Suzy on 08 Apr 2016 18:18, edited 1 time in total.
Image
Image
Dan

Post by Dan »

Anonimus

Post by Anonimus »

Dane Sabina la scos pe fratemiu de la ct si a zis ca a incurcat comanda si fratemiu a dat open crezand ca sa dat restart la mapa si el a primit warn. ti se pare corect
Image
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

De ce trebuie sa ma bagi pe mine ? Eu am luat reclamatie pe asa ceva si deja ii subiect inchis crezi ca daca bagi pe alti o sa ii salvezi pielea ?..
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Anonimus wrote:Dane Sabina la scos pe fratemiu de la ct si a zis ca a incurcat comanda si fratemiu a dat open crezand ca sa dat restart la mapa si el a primit warn. ti se pare corect
nici tu nici frac'tu nu avetice cauta la ct , sunteti batuti in cap faceti fk injurati ca la usa cortului. Multumitiva ca v-am facut demo cum injurati si cum va comportati ca luati rmv aman2. si de ce ai ntrati azi pe _jail_texaswood cu numele lui frac'tu ??
Image
Anonimus

Post by Anonimus »

Cand am mai injurat de cand am loat slot nu am mai injurat si nu am intrat pe numele lui daca veyi acolo ca alex112 sia schimbat numele in Mihai09 inseamna ca a intrat fratemiu
Image
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

raul raul wrote:
Anonimus wrote:Dane Sabina la scos pe fratemiu de la ct si a zis ca a incurcat comanda si fratemiu a dat open crezand ca sa dat restart la mapa si el a primit warn. ti se pare corect
nici tu nici frac'tu nu avetice cauta la ct , sunteti batuti in cap faceti fk injurati ca la usa cortului. Multumitiva ca v-am facut demo cum injurati si cum va comportati ca luati rmv aman2. si de ce ai ntrati azi pe _jail_texaswood cu numele lui frac'tu ??
Daca isi schimba numele pe sv inseamna ca au facut schimb la pc, a intrat unul, iesit altul. Asa faceam si eu cand eram mai mic cu frate-miu. Iar stiu sigur ca alex nu face fk, iar mihai mai greseste uneori. Pe cand limbajul lor nu e nici colorat dar nici exemplar.
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

johnnyhelll wrote:
raul raul wrote:
Daca isi schimba numele pe sv inseamna ca au facut schimb la pc, a intrat unul, iesit altul. Asa faceam si eu cand eram mai mic cu frate-miu. Iar stiu sigur ca alex nu face fk, iar mihai mai greseste uneori. Pe cand limbajul lor nu e nici colorat dar nici exemplar.
Johnny limbaju lor cand nu este admin on iti garantez eu ca e foarte colorat ... am intrat cu ma imult nume si i-am vazut..
Image
tiger00001

Post by tiger00001 »

Fa ma o poza ceva cand avem un limbaj neadegvat asa pot sa zic si eu ca m ai injurat. Ca stiu ca eu cand eram la Ct nici o injuratura nu am zis ma refer la injuraturile de genu : Sa i mi bag .... In ma ta . sa i mi sugi .... . Fratrmiu de cand a luat slot a zis ca nu a mai injurat.
Post Reply