Nume în joc: kaNe.
Numele acuzatului: Royal-Raul.
Motivul acuzației: Gag.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astăzi pe la ora 16:00
Martori prezenți pe server: Sabina,JohnnyEx,LalaFire.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/hxvph3A
Scurtă descriere: Gag exagerat.
⇒ Pentru limbaj vulgar din partea unui CT (chat sau microfon) nu se dau avertismente, se dă gag. DAR nu mult, 2-3 minute (pentru că în astea 2-3 minute el nu poate să fie Jean și teoretic este o frustrare din partea celui sancționat). Aceasta regula se aplică dacă și numai dacă sunt admini ON pe server. In cazul în care nu sunt, un slot are dreptul de a da avertismente CT-ului pentru limbaj licențios.
Reclamație Royal.
- johnnyhelll
Re: Reclamație Royal.
Eu spun ca a fost cam mult gag-ul. Dar fiecare admin cu ale lui
Intr-adevar a injurat dar 10 minute fiind si last e cam mult.

- RoYaL-RAUL
Asculta si baga la cap. Eu nu intru pe sv sa te aud pe tine cum injuri clar ? Ai primit gag 10 minute ca ai meritat .. Inteleg daca ziceai ba esti prost sau retardat sau etc. Dar cand te apuci si 2 minute in injuri pe ala de toti mortii si raniti la ce te astepti ? Stiu ca a fost last dar ti s-a terminat gagu in timp ce era last la hns + ca s-a terminat gagu dupa 5 min ca mai primise unu gag 5 minute tot de la mine deci n-ai ce comenta si exact cum a zis si mdl nu te mai da zana , ca cu mine nu-ti tine clar ?
Dane stiu ca a fost prea mult 10 minute dar nu cred ca esti strain de limbajul lui ... Deci nu mai am nimic de adaugat.
Dane stiu ca a fost prea mult 10 minute dar nu cred ca esti strain de limbajul lui ... Deci nu mai am nimic de adaugat.

- Daniel 1337
Dane dai block la categoria reclamatii lui kaine asta. El injura in ultimul hal primeste gag de atatea ori (unu singur nu ii ajunge) si tot el e cu gura. Exact ca tiganii astia prosti, cand isi iau bataie ei fac pe victimele si cheama politia.
Royal data vitoare 5minute dupa ban 15-20 de minute, nimic aici
Royal data vitoare 5minute dupa ban 15-20 de minute, nimic aici
- RoYaL-RAUL
Daniele lasa-l sa faca reclamatii pana se satura ca oricum nu se schimbaDaniel 1337 wrote:Dane dai block la categoria reclamatii lui kaine asta. El injura in ultimul hal primeste gag de atatea ori (unu singur nu ii ajunge) si tot el e cu gura. Exact ca tiganii astia prosti, cand isi iau bataie ei fac pe victimele si cheama politia.

Nimic. :T.C: