1. Sa se schimbe sitemul de "plata" la shop, in loc de credite sa fie banii "clasici" de cs, deoarece strangi mai greu banii pentru a cumpara din shop, fata de credite, care le primesti la orice runda.
2. Daca nu luati in considerare propunerea de mai sus, atunci macar sa mariti numarul de credite la FD si Invizibilitate (40-50 credite, sau mai mult) astfel sa nu se mai abuzeze intr-una de acestea doua, care pana la urma, dupa parerea mea, strica jocul si distractia. De ce? pentru ca playerii abuzeaza ca pot cumpara FD din shop si fug mereu la arme sau fac in asa fel sa omoare CT, iar fiecare runda devine tot mai plictisitoare in acest caz.
3. Sa adaugati comanda sv_airaccelerate 100 pentru a ne "simti" bine facand bhop si surf calumea pe anumite mape.
4. Cei de la CT, sa fie "obligati" de un admin sau slot, sa foloseasca si alte comenzi, nu doar comanda zilnica "toti in spate/fata cu glow etc. " astfel incat jocul sa para mai amuzant, sa starneasca distractia, nu plictiseala. In caz contrar, daca cel care s-a pus "jean", nu foloseste si alte tipuri de comenzi, sa primeasca slay sau sa fie mutat.
5. Adminii sa nu mai lase la CT toti copii frustrati, care tipa la microfon, sau care vorbesc intr-una peste "jean"
6. Toti cei ce primesc FD sau isi cumpara, sa primeasca slay/kick/ban in caz ca omoara un CT inainte ca FD lor sa fie gata.
7. CT sa nu mai aiba voie in tunele. Motiv: Daca mapa are un tunel sau loc ascuns prin care TS poate evada, atunci are tot dreptul sa incerce asta. Nu e corect ca CT sa vina peste el si sa il omoare. Daca mapa ii ofera un avantaj celui din celula, atunci sa profite de el. Exemplu: la jail_rats si alte mape asemanatoare.
Propunere
Re: Propunere
1 - Nu, a mai fost asa in trecut. Sistemul de credite este mai mult decat suficient.
2 - Nu, invizibilitatea vrea carnacior sa o scoata si FD costa destul 15credite, parerea mea.
3 - Da, ar fi interesant.
4 - Depinde ce intelegi tu prin "si alte comenzi".
5 - Oricine are dreptul de a intra la CT daca are microfon. Nu mi s-ar parea normal sa-i discriminam pe cei mai mici.
6 - Nu. Un ct (sau doi, trei) ar trebui sa stea la arme si sa le pazeasca.
7 - Nu, cum ar fi sa-l vezi pe ala ca iese din tunel si sa-l lasi la arme. Te contrazici singur cu ce ai scris mai sus.
2 - Nu, invizibilitatea vrea carnacior sa o scoata si FD costa destul 15credite, parerea mea.
5 - Oricine are dreptul de a intra la CT daca are microfon. Nu mi s-ar parea normal sa-i discriminam pe cei mai mici.
7 - Nu, cum ar fi sa-l vezi pe ala ca iese din tunel si sa-l lasi la arme. Te contrazici singur cu ce ai scris mai sus.

Re: Propunere
0nLy wrote:1 - Nu, a mai fost asa in trecut. Sistemul de credite este mai mult decat suficient.
Ca sa rectific putin
Aa 100 nu va fi pe server, daca eu n-am vrut sa pun bhop automat nu vreau nici scripturi ca apoi lumea sa-si faca cereri de ban pt asta ca pe dr.
Invizibilitatea o sa fie scoasa sau modificata putin
Alte comenzi, pai am pus destule chestii pt ct sa ceara, mai ramane doar sa le spuna ca sa se obisnuiasca lumea si sa prinda, de exemplu /costume sau reactii, nu le foloseste nimeni la comenzi.
Voi modifica putin modul in care functioneaza freeday astfel incat FD sa nu poata lovi CT deloc ; nu mi se pare corect ca cineva sa aiba teoretic voie sa mearga pe oriunde si 4 CT sa aiba grija de 20 de tero si inca un fd prin spate la care nu-i comvine fara arma.
Restul ramane asa cum e.
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron