Nume în joc: Sprite
Numele acuzatului: royal raul
Motivul acuzației: abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 8:50 PM
Martori prezenți pe server: LalaFire si ce se mai vede prin printuri
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/mvDvl
Scurtă descriere: cand am intrat pe sv era hns, s-a terminat dayul, iar raul o dat iara hns, cica e event, in fine. A fost un hns normal pana a vazut ca nu ma poate prinde la scara si o spamat de cateva ori bury pana m-a prins.
Despre aceste eventuri nu stiu ce sa zic, v-ati luat-o in cap toti, credeti ca cu 50 de credite si un grad amarat puteti face abuz cat vrea pula voastra. Daca era inca only asa ceva nu era permis.
Eventuri mirobolante de Paste
- RoYaL-RAUL
Re: Eventuri mirobolante de Paste
Deci treaba sta asa amdat bury la event si daca ne uit se vede ca nu ma dat la acelasi day :V au fost 2 sau 3 eventuri de hns unbury am dat ca unii au primit bury iar altii nu , tie iti e cida ca am dat iar bury pt ca tu initial nu primisesi bury ca erau prin aer chair daca am dat de 2 sau de 3 ori buey :V si dupa ce am bat iar si ai primit si tu buri te-ai enervat ca te-am prins...
Nush ce suntet iasa frate duap ce ca va da omu credite moca si incearca sa faca jocul mai placut voua va e ciuda ca nu reusiti sa castigati... asta e ce sa va fac e u? daca vret isa fie doar seriozitate si alea alea...
Nush ce suntet iasa frate duap ce ca va da omu credite moca si incearca sa faca jocul mai placut voua va e ciuda ca nu reusiti sa castigati... asta e ce sa va fac e u? daca vret isa fie doar seriozitate si alea alea...

raulcoaie , m-am plictisit in fiecare zi , seriozitate,seriozitate, inainte era mai fain caterinca etc , acuma e doar seriozitate...
incercati si voi sa fiti cat mai oleaca mai distractivi etc , chiar daca eu cu raul nu prea suntem noi prieteni , macar ne distram cu playerii.
si sprite el a dat bury si unbury ca tu stateai la turn si te invarteai cand el a dat all bury.
Si-n primu rand si azi se dadeau bury all la hns pentru ca ia lasat pana la 00.00
Kille cu suzy cum au facut? cand au dat hns? nu i-a lasat pana la 00:00 si a dat bury la toti? tu nu ai fost pe server dar sunt martor
si mdea in fine orcum,seriozitatea umpic creste super mult si playerii devin mai plictisiti decat credeam... bine acuma nu am nimica cu voi dar totusi..
ma plictisesc rau pe sv cand vad , seriozitate multa si mna...vreau oleaca de distractie,glume proaste poate si bune dar totusi vreau caterinca..
Raul nu a procedat ca si in "eventurile" precedente. El a folosit comanda de bury dupa ce au fost omorati peste jumatate din playerii participanti. Cand a vazut ca nu ma poate prinde( datorita skill-ului meu nebun) a abuzat putin de gradul lui pentru a ma prinde intr-o capcana devastatoare care mi-a adus sfarsitul.
https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- RoYaL-RAUL
Mane ce sa zicSprite wrote:Raul nu a procedat ca si in "eventurile" precedente. El a folosit comanda de bury dupa ce au fost omorati peste jumatate din playerii participanti. Cand a vazut ca nu ma poate prinde( datorita skill-ului meu nebun) a abuzat putin de gradul lui pentru a ma prinde intr-o capcana devastatoare care mi-a adus sfarsitul.

Ma rezum doar la a le citi, pentru un moment.
https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fara evenimente aiurea, de azi inainte doar eu organizez event cine mai face unu fara permisiunea mea primeste warn/down grad.