[Jb] Reclamatie Suzy
[Jb] Reclamatie Suzy
Nume în joc: SeNNzaTioN
Numele acuzatului: Suzy
Motivul acuzației: Abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 01.05.2016 - 10:10
Martori prezenți pe server: MIhaI112
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/5NTvNnH
Scurtă descriere: Eram CT si ma jucam linistit a intrat Suzy si a inceput pe y@ Sennzation iubirea mea , mars dupa server . Si eram jean si faceam God Mode day si el a facut abuz de uberslapped si slay + revive , etc.
Scurtă descriere: Eram CT si ma jucam linistit a intrat Suzy si a inceput pe y@ Sennzation iubirea mea , mars dupa server . Si eram jean si faceam God Mode day si el a facut abuz de uberslapped si slay + revive , etc.
- johnnyhelll
Re: [Jb] Reclamatie Suzy
Este un fost player banat pe care Dan ne lasa sa abuzam maxim 5 minute pe zi fiecare admin. Zi ms ca nu esti in locul lui.Loading wrote:Nume în joc: SeNNzaTioN

- SeNNzaTioN.
johnnyhelll wrote:Este un fost player banat pe care Dan ne lasa sa abuzam maxim 5 minute pe zi fiecare admin. Zi ms ca nu esti in locul lui.Loading wrote:Nume în joc: SeNNzaTioN
viewtopic.php?f=27&t=2417
Cred ca ai uitat cand ne-ai injurat pe toti,nu?Atunci Dan ti-a dat permanent,deci numai ai ce cauta pe server.SeNNzaTioN. wrote:johnnyhelll wrote:Este un fost player banat pe care Dan ne lasa sa abuzam maxim 5 minute pe zi fiecare admin. Zi ms ca nu esti in locul lui.Loading wrote:Nume în joc: SeNNzaTioN

- SeNNzaTioN.
Dan a facut asa doar sa imi expire vip-u' . Dupa mi-a dat unban si am zis sa ma reapuc si sa nu va mai injur ..Suzy wrote:Cred ca ai uitat cand ne-ai injurat pe toti,nu?Atunci Dan ti-a dat permanent,deci numai ai ce cauta pe server.SeNNzaTioN. wrote:johnnyhelll wrote:
Este un fost player banat pe care Dan ne lasa sa abuzam maxim 5 minute pe zi fiecare admin. Zi ms ca nu esti in locul lui.

- johnnyhelll
Ti-a dat unban ca am votat eu sa ti se dea unban, in loc sa faci ca toate cele multumeste-mi mie si lui suzy.SeNNzaTioN. wrote:Dan a facut asa doar sa imi expire vip-u' . Dupa mi-a dat unban si am zis sa ma reapuc si sa nu va mai injur ..Suzy wrote:Cred ca ai uitat cand ne-ai injurat pe toti,nu?Atunci Dan ti-a dat permanent,deci numai ai ce cauta pe server.

- SeNNzaTioN.
Nu am facut nimic , ieri am jucat ceva timp erau admini on (Raul) si nu mi-a dat ban , nimic. Joc de doua zile nu am facut probleme dar tot isi bate joc de mine.johnnyhelll wrote:Ti-a dat unban ca am votat eu sa ti se dea unban, in loc sa faci ca toate cele multumeste-mi mie si lui suzy.SeNNzaTioN. wrote:Dan a facut asa doar sa imi expire vip-u' . Dupa mi-a dat unban si am zis sa ma reapuc si sa nu va mai injur ..Suzy wrote: Cred ca ai uitat cand ne-ai injurat pe toti,nu?Atunci Dan ti-a dat permanent,deci numai ai ce cauta pe server.
Daca nu ti-au dat ban,este problema lor,nu a mea....ti-am mai zis,esti banat.SeNNzaTioN. wrote:Nu am facut nimic , ieri am jucat ceva timp erau admini on (Raul) si nu mi-a dat ban , nimic. Joc de doua zile nu am facut probleme dar tot isi bate joc de mine.johnnyhelll wrote:Ti-a dat unban ca am votat eu sa ti se dea unban, in loc sa faci ca toate cele multumeste-mi mie si lui suzy.SeNNzaTioN. wrote:
Dan a facut asa doar sa imi expire vip-u' . Dupa mi-a dat unban si am zis sa ma reapuc si sa nu va mai injur ..

- SeNNzaTioN.
Tot o tii pe aia ca sunt banat , bai obsedatule estiSuzy wrote:Daca nu ti-au dat ban,este problema lor,nu a mea....ti-am mai zis,esti banat.SeNNzaTioN. wrote:Nu am facut nimic , ieri am jucat ceva timp erau admini on (Raul) si nu mi-a dat ban , nimic. Joc de doua zile nu am facut probleme dar tot isi bate joc de mine.johnnyhelll wrote: Ti-a dat unban ca am votat eu sa ti se dea unban, in loc sa faci ca toate cele multumeste-mi mie si lui suzy.
st rau...Csf , n-ai csf
Asta e ultima data cand mai raspund la domnu senzation, sa intelegeti toti.
Deci a primit unban dupa ce a injurat de morti etc pe mine personal, bun toate bune dupa iar a primit ban permanent pentru injurii la fel
next unban din cauza staff-ului in campania "unban la retardati" iar la prima decizie "contra" lui, din nou injurii la adresa mea, data vitoare cand tu postezi ceva pe forumu asta primesti suspend 3-4zile. Reclamatia ta nu este acceptata
Deci a primit unban dupa ce a injurat de morti etc pe mine personal, bun toate bune dupa iar a primit ban permanent pentru injurii la fel
next unban din cauza staff-ului in campania "unban la retardati" iar la prima decizie "contra" lui, din nou injurii la adresa mea, data vitoare cand tu postezi ceva pe forumu asta primesti suspend 3-4zile. Reclamatia ta nu este acceptata