Reclamatie dubla

Locked
Sprite

Reclamatie dubla

Post by Sprite »

Nume în joc: Sprite
Numele acuzatului: Royal-raul
Motivul acuzației: primul motiv: a folosit o comanda in propriul beneficiu cand era gunday si tind sa cred ca era blocat in camera cu arme. Cel de-al doilea motiv: a folosit comanda de ban cu motivul "tigan" care este un cuvant vulgar avand in vedere ca nu sunt tigan, ci rasist. Comanda a fost folosita dupa ce am omorat-o pe sabina inainte de a-si alege clasa de zombi. Vreau sa mentionez ca era prima abatere, ar fi trebuit sa-mi dea slay dupa spusele lui only in regulament.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 10:00 PM
Martori prezenți pe server: Alex112, killeritza, cred ca era si nelu, si cine o mai fi fost pe sv. Nu cred ca va fi nimeni de partea mea(pupincuristi)
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/kHtJ8
Scurtă descriere: Cred ca am descris tot ce trebuia mai sus. Pupek
RoYaL-RAUL

Re: Reclamatie dubla

Post by RoYaL-RAUL »

Da mi-am dat noclip pt 2 secunde ca eram blocat si ai luat ban ca esti tigan si tot omori inainte sa isi aleaga clasa , nu ai fost la prima abatere
http://imgur.com/ML5LmhD uite dovada
Image
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

Sprite nu am nimic personal cu tine ti-am mai spus si o mai spun vad ca tie iti place sa te legi de toti chiar daca nu iti dau multa importanta . Dar eram langa el chiar era blocat nu se putea misca si banu l-ai luat pe merit ca v-am avertizat pe toti amandoi ca cine omoara dinainte are ban 5 min ca pentru voi un slay nu e destul si se duce tot day-ul .. si tu esti ala care mereu e cu gura ca nu e caterinca ca nu e distractie pan la urma si eventurile erau sanse pentru aia care n-au credite si pan la urma tu ai facut reclamatie pentru "Eventuri mirobolante de paste" si in day-uri si eventuri mai era caterinca uneori mai ales cand dureaza hns mult. Nu stiu de ce toata lumea arunca aiurea cu reclamati in dreapta si stanga fara sens.
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
Sprite

Post by Sprite »

Nu-s reclamatii fara sens, crede-ma ca nimeni nu se distreaza sa tot dai tu si raul dayuri gen nightcrawler, zombi day, extend de 30 minute pe fiecare mapa cand sunteti voi 2 ct. Si hazul vostru e de tot rahatul. Nu distrezi pe nimeni cand urlii la ct sau ne incanti cu vocea ta de privighetoare.
Cat despre banul meu, in regulament scrie ca la prima abatere se da doar slay, raul a zis ca nu am fost la prima abatere, dar eu stiam ca trebuie sa fie pe aceeasi mapa. In fine, daca s-au mai schimbat regulile, accept asta. Dar eu voi continua cu reclamatiile pana va ve-ti schimba voi comportamentul infect de adminasi cu valoare.
tiger00001

Post by tiger00001 »

Dane dar asta nu prea are legatura dar Royal cam abuzeaza de grad fara suparare Royale:)
Linewolfx3

Post by Linewolfx3 »

Îmi pare rău Dan ca ma bag, dar vreau să îi spun ceva lui Sprite. Man oamenilor, de ce tot încercați să găsiți momentul pt snapshot pt reclamație... Nu spun asta doar pentru tine, dar cred că Dan s-a săturat de reclamatiile astea fără sens..
Image

Image
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Sprite wrote:Nu-s reclamatii fara sens, crede-ma ca nimeni nu se distreaza sa tot dai tu si raul dayuri gen nightcrawler, zombi day, extend de 30 minute pe fiecare mapa cand sunteti voi 2 ct. Si hazul vostru e de tot rahatul. Nu distrezi pe nimeni cand urlii la ct sau ne incanti cu vocea ta de privighetoare.
Cat despre banul meu, in regulament scrie ca la prima abatere se da doar slay, raul a zis ca nu am fost la prima abatere, dar eu stiam ca trebuie sa fie pe aceeasi mapa. In fine, daca s-au mai schimbat regulile, accept asta. Dar eu voi continua cu reclamatiile pana va ve-ti schimba voi comportamentul infect de adminasi cu valoare.
frumos spus. Royal mai mereu are ceva cu ban-urile si sa dea el repede mai oricui pt orice. Nu Sprite, regulamentul nu s-a schimbat.
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Sprite wrote:Nu-s reclamatii fara sens, crede-ma ca nimeni nu se distreaza sa tot dai tu si raul dayuri gen nightcrawler, zombi day, extend de 30 minute pe fiecare mapa cand sunteti voi 2 ct. Si hazul vostru e de tot rahatul. Nu distrezi pe nimeni cand urlii la ct sau ne incanti cu vocea ta de privighetoare.
Linewolfx3 wrote:Îmi pare rău Dan ca ma bag, dar vreau să îi spun ceva lui Sprite. Man oamenilor, de ce tot încercați să găsiți momentul pt snapshot pt reclamație... Nu spun asta doar pentru tine, dar cred că Dan s-a săturat de reclamatiile astea fără sens..

Da fratilor , fac abuz mereu fac abuz sa stiti :)))) ce nu va convine voua e ca nu va las sa faceti ce vreti , ca nu va permit sa injurati la mic sa sticati day-uri si toate cele. Mai zici de noi ca tipam si de Killeritza ca tipa la microfon ,dar tu cu kaine cand sunteti la ct si faceti ca toate animalele cum e a ?
Ba sprite nush ce ai ru dar vad ca te-ai luat dupa kaine , ce face omu face si maimuta. Daca el are boala pe mine ca nu ii permit eu sa faca ce vrea tu de ce te iei dupa el ? nu ai alt cv mai bun de facut cu viata ta sau ?
In fine Danutule daca crezi ca fac abuz si ca eu fac sa dispara caterinca cu day-urile mele si toate cele da-mi rmv sa nu iti mai bati capu cu atatea reclamatii facute aiurea pt un noclip de 2 secunda ca eram blocat si pt un ban de 5 minute. Eu unu m-am saturat sa tot raspund la reclamatii facte aiurea de copii calora nush le e ciuda ca am grad sau ce ? sau va e ciuda ca nu va las pe voi sa faceti ce vreti..
Image
Dan

Post by Dan »

Reclamatia nu e aiurea daca stai sa te gandesc, si nu sunt plictisit sa ma uit peste ele
Imi place mai ales tigania si asta *pana la o limita" sincer de aici nu pot sa te sanctionez no-clip ai dat ca erai blocat se vede si in chat ca a durat putin
Cat despre ban lasal acolo, ca e bulangiu sprite
Data vitoare dai godmode @ct 2, si dupa cand alegi clasa zombi dai pe 0.
Locked